Del 6 al 8 de maig

NÚRIA GUIU Cyberexorcisme

Compra la teva entrada

Compartir

Aquesta nova peça de grup de Núria Guiu és una continuació dels seus anteriors treballs en solitari, Likes i Spiritual Boyfriends. Cyberexorcisme gira en torn al poder fantasmagòric de les imatges i les noves tecnologies. Es qüestiona sobre com l’aparent volatilitat de les imatges digitals i els mecanismes que observem i utilitzem a través dels dispositius mòbils acaben posseint els nostres cossos i les nostres mirades, materialitzant-se en el nostre entorn. Quines formes d’exorcisme col·lectiu podem trobar per tal de desplaçar, expulsar, transformar o re-inventar aquests mecanismes i imatges? La peça parteix de l’app Tik Tok i prova d’exorcitzar-ne els continguts per transposar-los del cos digital, pla i individual de la pantalla al cos físic i col·lectiu de l’escenari.

Graduada a l’Institut del Teatre en dansa clàssica, Núria Guiu va formar part d’IT Dansa i posteriorment va treballar com a ballarina amb companyies com Cullberg Balletten,  Gisèle Vienne, Carte Blanche Dance Company, Batsheva Dance Company (Kamuyot), Ingri Fiksdal, Jasmin Vardimon, La Veronal o Kobalt Works, entre d’altres. És professora certificada de Ioga Iyengar i estudiant del Grau d’Antropologia i Evolució humana de la UOC. Ha treballat com a assistent artística de Giseèe Vienne i també com a intèrpret d’algunes de les seves creacions. Des del 2012 indaga com a coreògrafa en la relació cos, imatge, poder i digitalitat.

Direcció Núria Guiu / Coreografía Núria Guiu en col·laboració amb les ballarines / Producció Haizea Arrizabalaga & Aixa González
Coproducció Mercat de les Flors, Graner fábrica de creació; La Briqueterie – CDCN du Val-de-Marne; ICI – CCN Montpelliere

Artista resident al Mercat de les Flors de 2021 a 2023

Coproducció Mercat de les Flors

Sessió d’introducció a l’espectacle ‘UNA HORA ABANS’: ds 7 de maig

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x