21 i 22 maig

MAGÍ SERRA I ANAMARIA KLAJNŠČEK CIRC D’ARA MATEIX: Cossoc

Compartir

EDAT RECOMANADA a partir de 9 anys

Cossoc és un duet de dansa i equilibris concebut per a integrar-se amb l’ entorn. Aquesta coreografia hipnòtica és plena d’imatges suggeridores d’allò que poden fer dos cossos en equilibri constant. Cossoc és un moviment de recerca sobre la complexitat i la simplicitat d’ una relació, una finestra d’ observació i curiositat per a l’ espectador, en la frontera entre l’ espai públic i l’ espai privat.

Magí Serra ha treballat amb coreògrafs com Roberto Olivan, Guy Nader i Maria Campos, Roser López Espinosa, Lali Ayguade i Sònia Gómez i fa 6 anys va començar a crear els seus propis projectes. Actualment també treballa en el projecte Brots Transhumants, en col·laboració amb el músic Arnau Obiols i el videoartista Pepe Camps. Anamaria Klajnšček és una artista i intèrpret eslovena que ha treballat per a la companyia alemanya TanzMainz (creant amb Sharon Eyal, GN / MC, Guy Weisman i Roni Haver). Actualment treballa amb diferents coreògrafs, com Roser López Espinosa, Maja Delak, Pere Faura i Guy Nader i Maria Campos, a més de fer el seu propi treball. L’any 2019 Anamaria i Magí van iniciar una investigació d’un nou principi físic de partnering. Fruit d’aquesta col·laboració van crear el duet Cossoc, amb la coproducció de FiraTàrrega, Graner i RocaUmbert. A més del duet, han creat un video dansa i també han realitzen tallers sobre la seva proposta de partnering.

Creació, direcció i interpretació Magí Serra i Anamaria Klajnšček / Compositor Santi Careta / Fotografia Nora Baylach / Vídeo Ignasi Castanyer / Suport de gestió dlclimamola / Distribució Fani Benages
Coproducció Fira Tàrrega, EL Graner centre de Creació, Centre de Creació Roca Umbert / Amb el suport La Visiva, C.C. la Barceloneta, Danseu Festival, Figueres es MOU, Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya / Agraïments Roser López Espinosa, Joana Serra, Nora Baylach, Urša Sekirnik, Adrià Pinar i Sergio Roca

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x