21 i 22 maig

MAGÍ SERRA I ANAMARIA KLAJNŠČEK CIRC D’ARA MATEIX: Cossoc

Compartir

Cossoc és una coreografia hipnòtica plena d’imatges suggerents del que poden fer dos cossos en constant equilibri. Un duet a mig camí entre la dansa i el circ, un moviment de recerca sobre la complexitat i la simplicitat d’ una relació, una finestra d’ observació i curiositat per a l’ espectador, frontera entre l’ espai públic i l’ espai privat.

L’Anamaria (Eslovènia) i en Magí (Catalunya) coincideixen en el procés creatiu de Trama, de Roser López Espinosa, on comencen a desenvolupar la seva particular manera d’entendre el treball de ‘partnering’. L’any 2019 entren en un procés creatiu que finalitza en la creació de Cossoc el 2021 gràcies a la coproducció de la Fira de Tàrrega i el Graner. Des de llavors han actuat tant en contextos Internacionals com programacions locals, per públic adult com també infantil. A més del duet, han creat un video dansa, en gira en diferents festivals de videodansa i també realitzen tallers sobre la seva proposta de partnering. Anamaria Klajnšček és una artista i intèrpret eslovena que ha treballat per a la companyia alemanya TanzMainz (creant amb Sharon Eyal, GN / MC, Guy Weisman i Roni Haver). Actualment treballa amb diferents coreògrafs, com Roser López Espinosa, Maja Delak, Pere Faura i Guy Nader i Maria Campos, a més de fer el seu propi treball. Magí Serra ha treballat amb coreògrafs com Roberto Olivan, Guy Nader i Maria Campos, Roser López Espinosa, Lali Ayguade i Sònia Gómez. Fa 6 anys va començar a crear els seus propis projectes. Actualment treballa en un projecte en solitari anomenat Condens.

No recomanat a menors de 9 anys

Creació, direcció i interpretació Anamaria Klajnšček i Magí Serra / Compositor Santi Careta / Fotografia Nora Baylach / Vídeo Ignasi Castanyer / Suport de gestió Elclimamola / Distribució Fani Benages
Coproducció Fira Tàrrega, Graner fàbrica de creació, Centre de Creació Roca Umbert / Amb el suport La Visiva, C.C. la Barceloneta, Danseu Festival, Figueres es MOU, Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya / Agraïments Roser López Espinosa, Joana Serra, Nora Baylach, Urša Sekirnik, Adrià Pinar i Sergio Roca

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x