Del 25 al 28 de maig i de l'1 al 5 de juny

CENTRE DE LES ARTS DE CIRC ROGELIO RIVEL CIRC D’ARA MATEIX: Ara

Compartir

A través dels seus cossos i diverses tècniques de circ, 7 artistes transiten per una dimensió física que representa la successió d’estats pels quals passa la matèria: el temps.

Mostra del treball artístic de l’alumnat de l’escola de les arts del circ Rogelio Rivel, centre de referència nacional i internacional i plataforma de formació de la major part d’artistes de circ, que s’inicien a l’escola i sovint completen la seva formació a escoles superiors d’Europa. En aquesta mostra, s’ha elaborat un espectacle a partir de la investigació individual dels alumnes de 4art curs i és una proposta d’intervencions curtes que contemplen acrodansa, roda cyr, trapezi, equilibris acrobàtics, pal xinès i corda llisa.

No recomanat a menors de 6 anys

Intèrprets Iliane Borràs (Pal Xinès), Marc Bosch (Trapezi Fixe), Amalia Hidalgo i Maria Antònia Roig (Acrodansa), Marine Loyzeau (Roda Cyr), Hannes Berger (Verticals) i Laura Raya (Corda llisa) / Direcció Tere Celis – Anne Morin / Ambient sonor Col·lectiu / Il·luminació Julián Del Campo Gil / Concepció d’espai i escenografia Tere Celis / Fotografia Eli Mora / Vídeo Alex Siles
Producció CAC Rogelio Rivel / Amb el suport Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona i el Departament de Cultura de la Generalitat

 

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x