del 8 al 10 de novembre

ALBERT QUESADA CÈL·LULA #1: Flamingos (2019-20)

compra entrada

Compartir

Albert Quesada continua la seva investigació personal sobre el món del flamenc i la seva complexitat amb la intenció de trobar l’origen mateix del moviment i del cant. El coreògraf vol descobrir el motor del flamenc i desplaçar-lo a altres cossos i altres músiques per tal de generar un nou sentit. Aconseguir, al cap i a la fi, que la petita espurna que cadascú custodia dins seu es converteixi, finalment, en un gran incendi.

Flamingos, que es va estrenar la passada temporada al Mercat i és la primera producció del projecte CÈL·LULA, és el resultat de col·locar Carmen Amaya al mig d’una escena de John Waters. L’impuls del flamenc per compartir l’interior de l’ànima humana es barreja amb la música, el vestuari i l’imaginari més pop.

Ballarí i coreògraf entre Barcelona i Brussel·les, Albert Quesada es va formar a MDT (Amsterdam) i PARTS (Brussel·les) després dels seus estudis de filosofia i d’enginyeria multimèdia. L’exploració i la traducció d’estructures musicals i composicions en la coreografia i la invitació a l’espectador a percebre i escoltar les obres proposades se situa al cor del seu treball coreogràfic. Col·labora de manera habitual amb el coreògraf Thomas Hauert. Sota el nom de la companyia ACME, porta a terme molts projectes artístics, tant educatius com per a escena.

Idea, coreografia i direcció Albert Quesada / Ajudant direcció Clàudia SolWat / Creada amb Blanca Tolsá, Eliott Marmouset, Katie Vickers, Laila Tafur, Mario G. Sáez, Miquel Fiol, Víctor Pérez Armero, Viktoria Andersson / Interpretació Albert Quesada, Blanca Tolsá, Eliott Marmouset, Katie Vickers, Laila Tafur, Mario G. Sáez, Víctor Pérez Armero, Viktoria Andersson
Producció  Mercat de les Flors / Coproducció La Quinzena / Amb el suport Fundació Pública Teatre de la Llotja / Residència de creació Graner fàbrica de creació, Fundació Pública Teatre de la Llotja / Agraïments Kosmonaut Production
El projecte CÈL·LULA compta amb la col·laboració de la Fundació Banc Sabadell

Albert Quesada és artista associat del Mercat de les Flors

Dramatúrgies del Debat: dv 8 de novembre

Una Hora Abans: ds 9 de novembre

 

 

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x