16 i 17 de febrer

JOÃO LIMA Cavalo do Cão

Compra la teva entrada

Compartir

En el portuguès del Brasil, cavalo do cão (“cavall del gos”) és una expressió que es refereix a diferents coses: a un insecte, la picada del qual provoca un dolor esquinçador, a una persona indomable i al cavall que munta el diable. El terme suggereix un tipus d’animalitat en transformació. En aquest solo, João Lima posa en joc diverses relacions entre la veu i el moviment, el llenguatge oral i el coreogràfic. Cavalo do cão és la recerca d’una resposta escènica a una interrogació contemporània: per entendre el present, cal reflexionar sobre el gran marc històric de la modernitat: el colonialisme i les seves repercussions en l’actualitat.

João Lima (Brasil, 1980) és performer, coreògraf i educador a diverses organitzacions artístiques. Va estudiar en el Curs de Formació d’Actors de la Fundació Joaquim Nabuco, en el Curs d’Investigació i Creació Coreogràfica al Fórum Dança i en la formació ESSAIS, al Centre National de Danse Contemporaine d’Angers. Ha col·laborat amb artistes com Azkona & Toloza, Cecilia Colacrai, Marcela Levi, Vitor Roriz & Sofia Dias, entre d’altres. Les seves peces s’han presentat en contexts com el Centre Cultural de Belém (Lisboa), Sala Hiroshima, Antic Teatre, Dansa Metropolitana i Mercat de les Flors.

Direcció artística i performance João Lima / Escenografia Clara Sáez / Disseny sonor Miquel Casaponsa / Disseny llums Ivan Cascon / Assistència coreogràfica Cecilia Colacrai / Mirada exterior Amaranta Velarde / Fotografies i vídeo Tristán Peréz-Martín / Teaser Michelle Kynast  / Suport al vestuari Aurora Portillo
Producció Rita Stivala / Residències La Caldera, La Visiva i Centre Cívic Barceloneta / Amb el suport Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

Conversa post-funció: dijous 16 de febrer amb Roberto Fratini (dramaturg i professor de teoria de la dansa)

Gaudeix d’un 30% de descompte en la compra de la teva entrada adquirint el PACK Escena Híbrida aquí!

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x