16 i 17 de febrer

JOÃO LIMA Cavalo do Cão

Compra la teva entrada

Compartir

En el portuguès del Brasil, cavalo do cão (“cavall del gos”) és una expressió que es refereix a diferents coses: a un insecte, la picada del qual provoca un dolor esquinçador, a una persona indomable i al cavall que munta el diable. El terme suggereix un tipus d’animalitat en transformació. En aquest solo, João Lima posa en joc diverses relacions entre la veu i el moviment, el llenguatge oral i el coreogràfic. Cavalo do cão és la recerca d’una resposta escènica a una interrogació contemporània: per entendre el present, cal reflexionar sobre el gran marc històric de la modernitat: el colonialisme i les seves repercussions en l’actualitat.

João Lima (Brasil, 1980) és intèrpret, coreògraf i educador en diverses organitzacions artístiques. Va estudiar en el Curs de Formació d’Actors de la Fundació Joaquim Nabuco i en la llicenciatura d’Arts Escèniques a la UFPE. En la seva carrera professional també destaca per haver estat director artístic d’ArticulaçõesForo de Artes Escénicas que va tenir lloc a Recife el 2009 i el 2014 i ha estat professor en diverses organitzacions i escoles de dansa. Actualment és artista-docent en el projecte Temps d’art.

Direcció artística i performance João Lima / Escenografia Clara Sáez / Disseny sonor Miquel Casaponsa / Disseny llums Ivan Cascon / Assistència coreogràfica Cecilia Colacrai / Mirada exterior Amaranta Velarde / Fotografies i vídeo Tristán Peréz-Martín / Teaser Michelle Kynast  / Suport al vestuari Aurora Portillo
Producció Urra! / Residències La Caldera, La Visiva i Centre Cívic Barceloneta / Amb el suport Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

Gaudeix d’un 30% de descompte en la compra de la teva entrada adquirint el PACK Escena Híbrida aquí!

Actualitat

Itinerari

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2022-2023

16 i 17 de febrer

20 h

Sala PB

12 €

Durada: 60 minuts

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x