Del 20 al 22 de maig

CIA SOM NOISE CIRC D’ARA MATEIX: Breach

Compra la teva entrada

Compartir

Breach és una reflexió al voltant de les violències masclistes exercides sobre el cos d’una dona. La peça parla de la violència com a memòria col lectiva i transgeneracional, perpetrada per un sistema patriarcal i una herència cultural judeocristiana. Una violència que no és singular, directa o aïllada sinó que s’expressa en una multiplicitat de formes i es representa metafòricament a través de la corda i en forma de lluita contra ella mateixa. Íntima, poètica i visceral.

La companyia neix a finals de 2017 quan Mati Muñoz (percussió electrònica) i Thais Julià (especialista en corda llisa) s’uneixen a partir de la connexió que estableixen entre la música i el moviment després de tocar juntes en un quartet musical. El 2018 Vivian Friedrich s’integra a l’equip com a dramaturga i directora per a la creació de Breach, i a finals de 2019 i fins el 2021 Laura Cardona ho fa desenvolupant tasques de producció i comunicació. El seu és un circ reflexiu, poètic i polític, amb un llenguatge honest en que és essencial el treball en equip. Els llenguatges de la companyia són corda llisa, música en viu (percussió electrònica i espais sonors) i performance (fluid no-newtonià). Com a companyia emergent Som Noise ha obtingut el reconeixement del projecte europeu circusnext+ (2019-21), així com del programa de suport a la creació de La Central del Circ (2019-20), CIRCa (Pitch ArtCena 2020) i Circostrada Network (Pitch Spanish Case 2019, Santander). El 2020 rep el suport del Departament de Cultura de Generalitat de Catalunya per a la investigació, la creació i la producció.

Idea original Thaïs Julià / Autoria Thaïs Julià, Vivian Friedrich, Mati Muñoz / Interpretació Thaïs Julià i Mati Muñoz / Direcció i dramatúrgia Vivian Friedrich / Suport a la direcció Marc Vilajuana i Rafa Jagat / Creació musical Mati Muñoz i Som Noise / Suport musical Marc Vilajuana i Bru Ferri / Disseny il·luminació Gabriela Isadora Bianchi / Espai escènic Yaiza Ares / Vestuari Paula Arenas, Aida Almacellas i Clàudia Garcia / Suport a la producció LaBonita / Visuals Manel Buch, Clara Pedrol, Irene Prada, Jordi Plana, Sabine Greppo i Roger Clanchet / Agraïments Laura Cardona i Nini Gorzerino / Recolzat en el marc del programa circusnext+, cofinançat pel programa Europa Creativa de l’Unió Europea
Suports La Grainerie, Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Institut Català de les Empreses Culturals, La Central del Circ, L’Estruch Fàbrica de Creació, Konvent, LaBonita, Artcena (CIRCa), Spanish Case (Cirkostrada Network) La Lleialtat Santsenca, Teatre La Lira, Auditori de Sant Martí

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x