Del 20 al 22 de maig

SOM NOISE CIRC D’ARA MATEIX: Breach

Compra la teva entrada

Compartir

EDAT RECOMANADA a partir de 10 anys

Breach /briːtʃ/ (n) Violació o infracció d’una norma o llei; ruptura en una relació; escletxa, fissura, bretxa. (v) Acte d’emergir a la superfície.

¿Quan una mà que toca es converteix en una mà que abusa? Per què després d’una agressió sexual solem sentir vergonya i culpa? A través d’un llenguatge de cos i so, Som Noise ens convida a un espai d’ambigüitat entre el plaer i el dolor, l’erotisme i la violència i la submissió i l’empoderament per arribar a un diàleg sobre els casos de violència sexual i el sistema de violències masclistes.

Som Noise s’acull a la vibració de la música i el moviment. La companyia emergent es crea a finals de 2017 quan Thaïs Julià i Mati Muñoz s’uneixen després d’haver tocat juntes en un quartet musical. A finals del 2018 inicien la creació de la seva primera peça amb la integració de Vivian Friedrich a l’equip com a dramaturga i directora. Sota el títol de Breach, aquesta creació treballa amb els llenguatges de la corda llisa; la música en viu -amb percussió electrònica i espais sonors- i la performance en la interacció amb un fluid no-newtonià.

La identitat del projecte recau en la reivindicació d’un circ polític i experimental. S’hi procura un llenguatge honest que sigui narratiu i que defugi del consum per a preservar el seu caràcter, basant-se en el risc, la investigació dramatúrgica i la co-autoria.

Idea original Thaïs Julià / Autoria Thaïs Julià, Vivian Friedrich, Mati Muñoz / Interpretació Thaïs Julià i Mati Muñoz / Direcció i dramatúrgia Vivian Friedrich / Suport a la direcció Marc Vilajuana i Rafa Jagat / Creació musical Mati Muñoz i Som Noise / Suport musical Marc Vilajuana i Bru Ferri / Disseny il·luminació Gabriela Isadora Bianchi / Espai escènic Yaiza Ares / Vestuari Paula Arenas, Aida Almacellas i Clàudia Garcia / Suport a la producció LaBonita / Visuals Manel Buch, Clara Pedrol, Irene Prada, Jordi Plana, Sabine Greppo i Roger Clanchet / Fotografia Clara Pedrol / Agraïments Laura Cardona i Nini Gorzerino / Recolzat en el marc del programa circusnext, cofinançat pel programa Europa Creativa de l’Unió Europea
Coproducció Mercat de les Flors / Suports La Grainerie, Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Institut Català de les Empreses Culturals, La Central del Circ, L’Estruch Fàbrica de Creació, Konvent, LaBonita, Artcena (CIRCa), Spanish Case (Cirkostrada Network) La Lleialtat Santsenca, Teatre La Lira, Auditori de Sant Martí, L’Escorxador de Lleida i Teatre Principal de Terrassa

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x