2 i 3 d'octubre

MARINA MASCARELL Bird Dog

Compra la teva entrada

Compartir

Bird Dog és una road movie que transcorrerà en viu i en directe en un site-specific paral·lel des dels carrers de 4 ciutats: Tòquio, Lisboa, Washington i La Haia. Quatre artistes estaran connectats a través dels seus dispositius, compartint una experiència vital transformadora que els apropà a la consciència de col·lectivitat i de comunitat. Mascarell proposa crear en aquesta peça un engranatge d’experiències compartides sense que importi la distància i que esdevingui un intercanvi col·lectiu de la nostra relació amb l’entorn, en aquest cas de la ciutat versus el teatre.

La coreògrafa espanyola-neerlandesa Marina Mascarell trasllada a la dansa el seu compromís amb la societat d’una manera poètica. El 2015 va ser guardonada amb el prestigiós Premi de Dansa del BNG Bank, un reconeixement al seu gran talent i projecció. Mascarell, que des de l’any 2012 treballa com a coreògrafa independent, ha creat peces per a grans companyies com ara Nederlands Dans Theater de l’Haia, Göteborgs Operans Danskompani, Lyon Opera Ballet, Skånes Dansteater de Malmö i Taipei Performing Arts Center, entre d’altres. La seva obra aborda el món en què vivim, les decisions que prenem i les seves conseqüències, i va molt més enllà de la simple forma o de l’estètica pura.

Direcció i coreografia Marina Mascarell / Performers Spencer Dickhaus, Nina Botkay, Shanice Mason, Yasutake Shimaji / Dramatúrgia Riikka Laakso / Música Miguelángel Clerc / Video Francesc Isern
Producció Agencia Española de Cooperación Internacional i les ambaixades d’Espanya a Washington, Tòquio, París i Lisboa / Coproducció Mercat de les Flors
Marina Mascarell és artista associada al Mercat de les Flors 2018-2021

Coproducció Mercat de les Flors

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2021-2022

2 i 3 d'octubre

dissabte 18.30 h i diumenge 17 h

Sala PB

3 € amb l'entrada espectacle 'orthopedica corporatio'

Més informació

web Marina Mascarell

‘Transitar la carne de la ciudad’, per Riikka Laakso

Consulta el programa de mà

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x