5, 6, 7, 12 i 13 de març

FLIC FESTIVAL: PERE FAURA Balla’m un llibre (funcions escolars)

Inscripcions (a partir del 03/09)

Compartir

AQUEST ESPECTACLE FORMA PART DEL FLIC, FESTIVAL DE LITERATURA I ARTS INFANTIL I JUVENIL. Recomanat per a alumnes de cicle inicial i mitjà de Primària

Què passa si convidem a fer servir les eines de la dansa per escriure, descriure o llegir l’objecte que conté el relat, per després arribar al seu contingut? Perquè, no hi ha dubte, la dansa sap escriure relats amb un alfabet diferent del de l’escriptura, i el constitueixen els passos i les accions corporals. Aquest és el joc literari que proposem enguany: mirar, admirar i participar de l’art de la dansa (espai, temps, moviment) ballant un llibre. L’única regla la posa el ballarí, que convidarà als infants a jugar amb l’objecte-llibre, per després endinsar-se en les seves pàgines, emprant el llenguatge corporal propi de la dansa.

Balla’m un llibre ha estat programada per a públic familiar en la 51a Fira del Llibre de Valladolid i Àvila, al Festival Tuttestorie de Cagliari i al festival Russafa Escènica de València.

Idea Pere Faura i Tantàgora / Creadors Pere Faura, Claudia Solwat i Javier Vaquero (cada funció serà interpretada per un dels tres artistes) / Edició de so Javier Vaquero i Ramón Ciércoles / Música VVAA / Veu en off Enric Arquimbau

FLIC, FESTIVAL DE LITERATURA I ARTS INFANTIL I JUVENIL
Programa en xarxa

Per segon any el Mercat serà seu col·laboradora del FLIC, un festival d’experiències i creació literària que convida a gaudir de la Literatura i les Arts. L’objectiu és promoure la relació entre les diverses Arts a través de formats innovadors i experimentals, fomentant així la creació interdisciplinària i el foment pel gust literari, amb la participació de tots els agents implicats.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2018-2019

5, 6, 7, 12 i 13 de març

a les 10 h i a les 11:30 h

Sala PB

6€

Durada: 60 minuts

Més informació

+ info

FLIC festival

Talla única

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x