• Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

LA VERONAL

Dissabte amb taller: ‘Univers Veronal’

24 d'abril
  • Temporada

    2020-2021

  • Horari

    D'11 a 13 h

  • Tarifa

    10€ (abonats 8€)

  • Espai

Recomanat per a nenes i nens d’entre 9 i 11 anys

La Veronal proposa una introducció al seu imaginari i al seu moviment dissociat i mecànic, però també teatral i oníric.

Les diferents propostes que treballarem es basen en poder crear, improvisar i aprendre petites cèl·lules de moviment tant geomètric com teatral. Així com lliurar als participants una nova manera de submergir-se en l’univers Veronal per seguir descobrint en el seu interior les infinites maneres de moure i expressar amb el cos, la música i l’espai.

El taller serà impartit per la Lorena Nogal, ballarina i assistent de coreografia de La Veronal.

MARCOS MORAU & LA VERONAL

Format entre Barcelona i Nova York, en fotografia, moviment i teatre, Marcos Morau construeix mons i paisatges imaginaris on el moviment i la imatge es troben i s’engoleixen mútuament. Els seus coneixements artístics no es limiten a la dansa, sinó que s’estenen a altres disciplines com la fotografia i la dramatúrgia. Des de fa més de deu anys, Marcos dirigeix La Veronal com a director, coreògraf i dissenyador d’escenaris, vestuari i il·luminació. Ha recorregut el món presentant els seus treballs en festivals, teatres, i diversos contextos internacionals. A més del seu treball amb La Veronal, Marcos Morau és artista convidat en diverses companyies i teatres de tot el món on desenvolupa noves creacions, sempre a mig camí entre les arts escèniques i la dansa.

Sent el Premi Nacional de Dansa més jove d’Espanya, el llenguatge de Marcos Morau és una herència del moviment abstracte i el teatre físic. Un poderós llenguatge corporal basat en l’anihilació de tota lògica orgànica, disseccionant el moviment i convertint-lo en una identitat única. A més del seu vessant creativa Marcos Morau compagina les seves creacions amb la docència, impartint classes i tallers entorn dels processos creatius i les noves dramatúrgies en conservatoris, cicles i universitats, com el Institut del Teatre, la Universitat de les Arts d’Estrasburg o la Sorbonne Nouvelle de París, entre altres. El futur de Morau obre a nous formats i llenguatges on l’Òpera, la dansa i el teatre físic dialoguen més a prop que mai, buscant noves maneres d’expressar i comunicar en el nostre temps present, sempre convuls i canviant.