25 i 26 de gener

RAQUEL KLEIN Wu Wei

compra entrada

Compartir

Wu Wei, peça presentada en mig format a la passada Quinzena Metropolitana de Dansa, tracta d’una recercasobre la percepció del temps. En aquesta peça el no-res, el deixar fer i allò subtil preval a l’acció; petits actes coreogràfics sense un temps estable on els cossos, que vaguen i reposen sobre estructures que s’acumulen, busquen el desequilibri i la complexitat per mitjà de cada indicació física. Així doncs, a Wu Wei es proposa un viatge visual i sonor mitjançant la contemplació.

Raquel Klein ha treballat amb la Cia Siberia / Paloma Muñoz a La piel vacía, amb Eulàlia Bergadà a Gold Dust Rush, estrenada al Festival Grec, així com en diversos projectes de Lipi Hernández, com El Canto de los Caballos que va poder veure’s al festival SÂLMON. A banda, la seva peça 1’28 va guanyar l’ArtJove2017 i MM&I al Certamen Coreográfico de Madrid 2017.

Direcció i coreografia Raquel Klein / Intèrprets Darío Bardam, Martina Rocosa, Carlos Roncero, Blanca Tolsá, Adrià Juan, Albert Tarrats (un intèrpret per confirmar) / Acompanyament artístic Lipi Hernández / Composició i espai sonor Adrià Juan, Albert Terrats / Disseny il·luminació i espai Robert Sopenlehto, Raquel Klein / Disseny vestuari Juan Rincón / Producció Inés Lambisto
Coproducció Mercat de les Flors, Teatre Principal de Palma / Amb el suport i col·laboració Teatros del Canal, EiMa, Graner fàbrica de creació, La Caldera / Residència de creació Mercat de les Flors, Graner fàbrica de creació

Conversa després de la funció: ds 25 de gener

Coproducció Mercat de les Flors

Actualitat

Itinerari

Informació pràctica

Temporada: 2019-2020

25 i 26 de gener

20 h (dg 18 h)

Sala MAC

12 €

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x