9 i 10 d'abril

CIE AYELEN PAROLIN / RUDA asbl Wherever the Music Takes You II

Compra la teva entrada

Compartir

Una obra sobre allò impredictible per a una escriptura que contraposa contenció i gaudi, ràbia i plaer, l’energia de l’excés i la «política de la relliscada». Aquest duo format per Ayelen Parolin i Lea Petra fa burla de l’època actual, en què triomfen la seguretat i els algoritmes predictius. En aquesta peça, allò impredictible és l’objectiu per seguir —de manera separada per a cadascuna— en l’elecció de les modalitats de treball i d’escriptura… I que passi el que hagi de passar.

Ayelen Parolin, coreògrafa i ballarina, va néixer a Buenos Aires i actualment viu i treballa a Brussel·les. Ha estat intèrpret per a coreògrafs com ara Mathilde Monnier, Mossoux-Bonte, Jean-François Peyret, Mauro Paccagnella, Louise Vanneste, Alexandra Bachzetsis, Anne Lopez i Riina Saastamoinen. Des del 2004, Ayelen Parolin ha dut a terme un treball personal en què cadascuna de les seves creacions gira a l’entorn d’un motiu a partir del qual construeix l’escriptura coreogràfica.

L’argentina Lea Petra, formada en música clàssica, es va traslladar a Brussel·les, on va tenir una bona acollida per part de la crítica musical, que va destacar les seves transcripcions i els seus arranjaments per a piano solo, piano i orquestra, i violí i orquestra. Petra ha compost la música de nombrosos espectacles de dansa contemporània, teatre i circ, com també música instrumental. Des del 2014 col·labora amb Ayelen Parolin i també ha treballat amb Thomas Hauert, Ivo Dimchev, la companyia de circ Circoncentrique i el Théâtre de la Vie a Brussel·les.

Coreografia i interpretació Ayelen Parolin / Creació musical i interpretació Lea Petra / Assistent coreografia Marc Iglesias / Il·luminació i concepció espai Laurence Halloy / Regidoria Gaspar Schelck / Dramatúrgia Olivier Hespel / Vestuari Marie Artamonoff i Ayelen Parolin / Producció i difusió Gabriel Nahoum / Administració i producció Manon Di Romano
Producció RUDA asbl / Coproducció Les Brigittines i Le Théâtre National (Brussel·les) / Estudis proporcionats per Les Brigittines, Charleroi danse i La Raffinerie

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2020-2021

9 i 10 d'abril

divendres a les 20 h, dissabte a les 19.30 h

Sala PB

10€

Durada: 35 minuts

Més informació

web de la companyia

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x