• Facebook
 • Twitter
 • Instagram
 • Youtube

CIE AYELEN PAROLIN / RUDA asbl

Wherever The Music Takes You II + with

9 i 10 d'abril
ESPECTACLE PASSAT
 • Temporada

  2020-2021

 • Tarifa

  10 €

 • DIVENDRES JOVE

  10€

 • Horari

  18.30 h

 • Espai

Wherever the Music Takes You II | 20′

Una obra sobre allò impredictible per a una escriptura que contraposa contenció i gaudi, ràbia i plaer, l’energia de l’excés i la «política de la relliscada». Aquest duo format per Ayelen Parolin i Lea Petra fa burla de l’època actual, en què triomfen la seguretat i els algoritmes predictius. En aquesta peça, allò impredictible és l’objectiu per seguir —de manera separada per a cadascuna— en l’elecció de les modalitats de treball i d’escriptura… I que passi el que hagi de passar.

Ayelen Parolin, coreògrafa i ballarina, va néixer a Buenos Aires i actualment viu i treballa a Brussel·les. Ha estat intèrpret per a coreògrafs com ara Mathilde Monnier, Mossoux-Bonte, Jean-François Peyret, Mauro Paccagnella, Louise Vanneste, Alexandra Bachzetsis, Anne Lopez i Riina Saastamoinen. Des del 2004, Ayelen Parolin ha dut a terme un treball personal en què cadascuna de les seves creacions gira a l’entorn d’un motiu a partir del qual construeix l’escriptura coreogràfica.

L’argentina Lea Petra, formada en música clàssica, es va traslladar a Brussel·les, on va tenir una bona acollida per part de la crítica musical, que va destacar les seves transcripcions i els seus arranjaments per a piano solo, piano i orquestra, i violí i orquestra. Petra ha compost la música de nombrosos espectacles de dansa contemporània, teatre i circ, com també música instrumental. Des del 2014 col·labora amb Ayelen Parolin i també ha treballat amb Thomas Hauert, Ivo Dimchev, la companyia de circ Circoncentrique i el Théâtre de la Vie a Brussel·les.

Ayelen Parolin ha estat convidada pel Mercat de les Flors i el col·lectiu escènic HOTEL per crear una nova peça per a la col·lecció ROOM de les HOTEL per a la temporada 2021-22.

Coreografia i interpretació Ayelen Parolin / Creació musical i interpretació Lea Petra / Assistent coreografia Marc Iglesias / Il·luminació i concepció espai Laurence Halloy / Regidoria Gaspar Schelck / Dramatúrgia Olivier Hespel / Vestuari Marie Artamonoff i Ayelen Parolin / Producció i difusió Gabriel Nahoum / Administració i producció Manon Di Romano
Producció RUDA asbl / Coproducció Les Brigittines i Le Théâtre National (Brussel·les) / Estudis proporcionats per Les Brigittines, Charleroi danse i La Raffinerie

WITH | 45′

En aquest duo, continuació de WEG, Ayelen Parolin continua atreta per la ingenuïtat de l’ésser humà, pel seu costat idiota que ella proposa integrar en lloc de rebutjar: Què passa si, en lloc d’intentar negar aquestes àrees imperfectes, intentem conèixer-les millor, o bé fins i tot acceptem que en realitat només són vulnerabilitats? Què passa si, en lloc de castigar aquests llocs més foscos, intentem integrar-los, amb humor i burla?

Concepte Ayelen Parolin / Intèrprets Alessandro Bernarderschi, Éric Domeneghetty / Creació musical Oren Boneh / Creació llums i cap escenari Gaspar Schelck / Assistent coreògraf Julie Bougard /  Dramatúrgia Olivier Hespel / Vestuari Reserva del Taller del Théâtre de Liège / Producció i difusió Gabriel Nahoum / Administració i producció Manon Di Romano
Producció RUDA asbl / Coproducció Charleroi danse / Residències Charleroi danse/La Raffinerie, Le Centquatre-Paris, Kanal-Centre Pompidou, Studio L’Envers, Théâtre des Doms / Amb el suport la Comunitat Francesa de Bèlgica/Federació Valònia-Brussel·les. Ayelen Parolin rep l’acompanyament del Théâtre de Liège (2018-2022)