CIE NON NOVA - Vortex

Del 2 al 6 d'abril

CIE. NON NOVA VORTEX

Compra entrada

Compartir

VORTEX és una peça èpica, visual i física sobre el tema de la transformació de l’aire. Aquesta performance per al públic adult és una terrible experiència per a un cos humà en procés de transformació en un univers erosionat i indomable. En l’àmbit de VORTEX, les normes no existeixen o són deliberadament falses per tal d’entendre la necessitat d’alliberar-nos dels tabús. Aquí, el vent és una matèria oscil·lant que serveix per evitar la gravetat i despertar «l’Altre» que portem a dins: la nostra part oculta, disfressada sota un uniforme manllevat.

La companyia Non Nova és una agrupació heterogènia formada per artistes de diferent sexe, edat i trajectòria, units pel desig que el públic experimenti noves i inesperades sensacions. Va ser fundada el 1998 per Phia Ménard amb la intenció d’abordar des d’un altre punt de vista l’art dels jocs malabars, el seu tractament escènic i la seva estructura dramàtica. «Non nova, sed nove» (No inventem res, només ho veiem d’una altra manera) és el principi fundador de la companyia. Els seus treballs es presenten arreu del món.

Interpretació Phia Ménard
Assistent dramatúrgia Jean-Luc Beaujault

Equip de creació
Direcció artística, coreografia i escenografia Phia Ménard
Composició banda sonora Ivan Roussel utilitzant música de Claude Debussy

Coproducció i residències Le Centre Dramatique National de Normandie, «La Brèche» – (Centre Arts Circ de Basse-Normandie) a Cherbourg.
Coproducció «Le Quai» a Angers («EPCC-Le Quai, Angers et le réseau européen IMAGINE 2020 – Art et Changement Climatique»), «Scènes du Jura», «La Halle aux Grains» – el teatre nacional de Blois, Jules Verne Circus – Centre Regional per les Arts del Circ a Amiens, «le Grand T» the Loire-Atlantique espai de creació subvencionat a Nantes, Théâtre Universitaire of Nantes, «l’Arc» espai de creació subvencionat a Rezé, Parc de la Villette de Paris, «La Verrerie» a Alès a Cévennes/Pôle National des Arts du Cirque de Languedoc-Roussillon
Residència «Les Subsistances» 2010/2011, Lió, França
Amb el suport Théâtre de Thouars en col·laboració amb Serveis Culturals de Montreuil-Bellay, «le Grand R» teatre nacional de La Roche-sur-Yon, «Le Fanal», teatre nacional de Saint-Nazaire.

La companyia Non Nova està subvencionada pel Ministeri de Cultura i Comunicació / DRAC des Pays de la Loire, le Conseil Régional des Pays de la Loire, le Conseil Général de Loire-Atlantique i la Ciutat de Nantes.
La companyia rep el suport de Institut Français i la Fundació BNP Paribas. La companyia té la seu a Nantes

Fitxa completa

Disseny il·luminació Alice Ruest
Disseny vent Pierre Blanchet
Disseny escenografia Phia Ménard
Construcció escenografia Philippe Ragot assistit per Rodolphe Thibaud i Samuel Danilo
Màster so Ivan Roussel en alternància amb Olivier Gicquiaud
Tècnic llums Alice Ruest en alternància amb Aurore Baudouin
Mànager escenari i vent Pierre Blanchet en alternància amb Manuel Menes
Vestuari i accessoris Fabrice Ilia Leroy
Mànager gira Pierre Blanchet
Fotografia Jean-Luc Beaujault
Producció, administració Claire Massonnet
Assistents producció Honorine Meunier, Clarisse Merot

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2013-2014

Del 2 al 6 d'abril

20:30h (dg 6 d'abril, 18h)

Sala MAC

16€

Durada: 50'

Més informació

www.cienonnova.com

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x