15, 16 i 17 de gener de 2010

COMPANYIA JORDI CORTÉS – ALTA REALITAT V.I.T.R.I.O.L

Compartir

L’ESPECTACLE

V.I.T.R.I.O.L, Visita Interiora Terrae Rectificando Invenies Occultum Lapidade, explora els interiors de la Terra o d’un mateix. Per Jordi Cortés, la dansa, el teatre i el cos són una forma de crear noves fórmules alquímiques. D’aquesta manera, proposa un espectacle singular, una indagació sobre on es troba la bellesa, una reflexió sobre el cos humà i la imperfecció, la lletjor, el dolor. Aquesta peça trenca formalismes i se submergeix en l’interior de l’ésser humà per tal de mostrar altres formes físiques, trencant convencionalismes, reinventant la bellesa.

FITXA ARTÍSTICA

Direcció Jordi Cortés
Creació i interpretació Maxime Iannarelli, Judit Saula, Mercè Recacha, Raül Perales, Isabel Palomeque, Adolfo Colmenares, Anna Pons
Ajudant direcció Gloria José
Creació musical Jesús Díaz, Fletcher Ventura
Disseny de llums i espai escènic Memé Boya
Textos Miguel Orbaneja Gil de Biedma
Vídeo creació Denise Castro

Producció Alta Realitat

Coproducció Mercat de les Flors, Festival Temporada Alta, L’Estruch de Sabadell
Subvenció ConCA, ICUB, INAEM, Institut Ramon Llull

LA COMPANYIA

Jordi Cortés treballa com a intèrpret i coreògraf a tot el món en produccions que han viatjat per diferents parts d’Europa, Amèrica i Oceania. És un dels fundadors de les companyies Lanònima Imperial i Heightened Reality Londres. Treballa a més per a companyies com DV8 Physical Theatre, on va estar cinc temporades durant la seva estada a Londres. Participa en diversos projectes de creació amb Theatre Complicite, Bunker, Jerwood Foundation, Theater Paneke i Atalaya Teatro, entre d’altres. També col·labora en nombrosos tallers i residències per a ballarins i coreògrafs als Estats Units, Gran Bretanya, Holanda i Alemanya.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2009-2010

15, 16 i 17 de gener de 2010

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x