de l'1 al 3 de novembre

OLGA PERICET Un cuerpo infinito

compra entrada

Compartir

La ballarina i coreògrafa flamenca ha volgut crear en aquest espectacle un univers entorn de la figura de la Carmen Amaya, una de les més grans bailaoras de flamenc de la història. Olga Pericet proposa així un diàleg entre ambdues i s’apropa a la grandesa de la desapareguda artista des de la seva pròpia manera d’entendre el ball flamenc.

Llicenciada en dansa espanyola i flamenc i coneixedora del contemporani, la cordovesa Olga Pericet és una de les millors representants de la renovació flamenca de l’escena actual. Des de 2004, any en què va estrenar el seu primer espectacle, l’artista no ha deixat de treballar arreu del món. Premio Nacional de Danza 2018, ha compartit escenari amb figures com Ana Laguna, Lola Greco, Nacho Duato, Enrique Morente, Isabel Bayon, Joaquín Grilo, Merche Esmeralda o Carmen Cortés, entre d’altres… “Pericet innegablement és carismàtica i amb una tècnica enlluernadora”, diu d’ella The Washington Post.

Idea, creació artística, direcció musical, coreografia i ball Olga Pericet / Direcció escènica Carlota Ferrer / Assessor dramatúrgia Roberto Frattini / Coreògrafs convidats Marco Flores, Rafael Estévez, Valeriano Paños / Guitarra Antonia Jiménez / Cante Inma “La Carbonera”, Miguel Lavi / Percussió Paco Vega / Trompeta Jorge Vistel / Cuarteto coral Elvia Sánchez, Elena Sánchez, Mario Méndez, Simón Drago / Los cuerpos Paula Ruiz, Conchi Espejo / Distribució i management peinetaproducciones.com
Producció Olga Pericet / Agraïments per l’assessorament en la investigació del treball Fernando López / Residència artística Festival Arte Flamenco Mont de Marsan 2018 / II Residència artística Mercat de les Flors – Graner fàbrica de creació / Amb la col·laboració Teatros del Canal, Mercat de les Flors

Conversa després de la funció: dv 1 de novembre

 

 

Actualitat

Itinerari

Informació pràctica

Temporada: 2019-2020

de l'1 al 3 de novembre

20 h (dg 18 h)

Sala MAC

18 €

Durada: 1 h i 30 minuts

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x