1 i 2 de juny

CIRCO AEREO Un cirque plus juste

Compra entrada

Compartir

Edat recomanada: a partir de 7 anys

Pack CONSTEL·LACIÓ ESCARLATA CIRCUS: 50 €.
O també a partir de 3 espectacles descompte del 40% (10 € entrada + accés gratuït a les activitats)

Aconsegueix el teu pack aquí!

Un moment d’intimitat entre un artista i un públic reduït defineix aquest delicat espectacle de circ. Llums fetes a mà que emfatitzen el moment i objectes meravellosos que es revelen al públic, manipulats hàbilment i que donen lloc a un circ encantador.

Jani Nuutinen és un artesà de circ finlandès, va rebre el 2005 el Premi Nacional d’Art a Finlàndia i el 2012 el Premi del Circ de SACD a França. El 1996, a Finlàndia, Jani Nuutinen i Maksim Komaro van crear l’empresa Circo Aereo, la principal companyia de circ finlandesa contemporània. Des de 2001, la companyia també s’ha establert a França, on és dirigida per Jani Nuutinen. Continua treballant en les imatges de circ i màgia, en tendes de circ o en llocs inusuals, buscant principalment l’experiència més delicada i íntima per a l’audiència.

Concepció, direcció, escenografia, il·luminació, disseny, actuació Jani Nuutinen / Mirada artística Rolan Shön / Producció Circo Aereo / So Guillaume Dutrieux / Vestuari Amélie Descamps / Mànager escenari Nicolas Flacard / Administració Nathalie Flecchia / Booking Anaïs Longiéras Producció Circo Aereo
Coproducció Le Sirque PNC Nexon; Nouvelle Aquitaine – L’Agora; Centre Culturel PNC Boulazac Aquitain; La Fabrique – Scène Conventionnée de Guéret / Amb el suport Ministeri de Cultura Francès – DMDTS; Fondation Beaumarchais – SACD (aide à l’écriture); Espace Périphérique, Parc de la Villette – Ville de Paris; Regards et Mouvement – Hostellerie de Pontempeyrat; La Pleïade – Ville de la Riche

#CircoAereo #UnCirquePlusJuste

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x