19 de març

TRAJAL HARRELL TRANSaccions: Twenty Looks or Paris is Burning at The Judson Church (s)

Compra entrada

Compartir

Twenty Looks or Paris is Burning at The Judson Church és el reconegut treball de l’artista Trajal Harrell, pel qual ha rebut premis com el Guggenheim Fellowship. Acaba de completar una residència de dos anys al MoMA, que li ha permès crear diverses peces.

Aquesta treball parteix d’una trobada imaginària entre l’estètica de la Judson Church (església progressista que a partir dels anys 50 va impulsar moviments artístics d’avantguarda) i la tradició històrica del Voguing (tipus de ball social que tenia lloc a Harlem i practicaven sobre tot gais, transvestits i transsexuals afroamericans i llatins als anys 60). Trajal Harrell revisita la història de la dansa contemporània i actualment està considerat com un dels coreògrafs més importants de la nova generació.

Coreografia i ballarí Trajal Harrell / Dramaturg Gérard Mayen / Assistent dramaturg Moriah Evans / Disseny so Trajal Harrell / Música varis, incloent for Alan Turning de Robin Meier i Again Free de Imani Uzuri / Vestuari Michael Ventolo i Trajal Harrell / Escenografia Trajal Harrell / Arts Visuals (set) Franklin Evans

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2016-2017

19 de març

19:30 h

Sala HIROSHIMA. Carrer de Vila i Vilà, 67, 08004 Barcelona

16 €

Més informació

Web Hiroshima
‘Las mascaradas de Trajal Harrell’, per Víctor Molina al blog

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x