Del 17 al 20 de març

LAIA SANTANACH Tradere

Compra la teva entrada

Compartir

Tradere és una investigació coreogràfica i conceptual de la tradició des d’una mirada contemporània. L’anterior treball de Santanach, ÀER, revisita la dansa catalana del contrapàs en clau de gènere, i Tradere manté l’interès per la tradició però obrint el ventall i investigant sobre diferents tradicions occidentals que impliquen el cos i que el posen al límit i en risc per mantenir vius aquest costums arrelats en les societats i que les identifiquen.

Laia Santanach és coreògrafa, ballarina i pedagoga, i des de 2016 dirigeix el seu propi projecte sota el seu nom, amb el qual ha creat diverses peces. Des de 2018 treballa en propostes que investiguen i reflexionen sobre la tradició. L’any 2019 va crear ÀER, peça guanyadora del Premi Delfí Colomé, finalista dels Premis Max a la millor coreografia i finalista dels Premis Dansacat a l’espai sonor. Des de 2016 co-dirigeix el festival Menorca en Dansa. Actualment és docent a l’aula de dansa i creació de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Idea i creació Laia Santanach / Intèrprets Anna Hierro, Mario G. Sáez, Carlos Martorell, Julia Sanz i Laia Santanach / Música original Carlos Martorell /  Assessorament específic Maribel Ponferrada i Miquel del Pozo / Disseny llums i espais Joana Serra / Cap tècnic i disseny so Uriel Ireland / Suport tècnic Carles Pérez / Disseny vestuari Kike Palma / Management Caroline Giffard  / Vídeocreador Ignasi Castañé / Fotografia Jofre Moreno/ Col·laboració Oriol Escursell
Coproducció Mercat de les Flors, Ballet National de Marseille,  Dansa metropolitana, Fira Mediterrània de Manresa, Dansàneu /Amb el suport Eufònic, PimOff (Milan), Laboratori Tísner, Obrador – espai de creació, Centro coreográfico Canal, Roca Umbert, TA Llinars, SAT-Teatre i Fabra i Coats

Coproducció de Mercat de les Flors i Dansa Metropolitana

Coproducció Mercat de les Flors      

Actualitat

Itinerari

Informació pràctica

Temporada: 2021-2022

Del 17 al 20 de març

19 h

Sala OM

16 €

Durada: 60 minuts

Més informació

web Laia Santanach

ARTICLE BLOG – ‘Entregarse para ser parte, sostener el festejo’, por Paula Pascual de la Torre

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x