25 d'octubre

SONIA GÓMEZ & LUCY SUGGATE SÂLMON< The Inquisitive middle

Compra entrada

Compartir

Dins el festival SÂLMON< 2013

modul-dance Logo UE

AQUEST ESPECTACLE TÉ LLOC AL GRANER (c. Jane Adams, 14-16, Barcelona)

La idea és ballar i moure’s amb la música de James Holden i el seu recent àlbum, The Inheritors, un disc fascinant carregat de sons que es deformen, expandeixen o muden. Premem el play durant una hora i quinze minuts per ballar el disc des de dins cap a fora, de principi a fi, tan simple i tan complex; a priori sembla una gesta impossible, ho és i tenim respecte.

Basant-se en anys d’improvisació i moviment, la ballarina i coreògrafa anglesa Lucy Suggate, en col•laboració amb la directora d’escena, performer i coreògrafa Sònia Gómez, tractaran de donar forma a les textures i les sensacions de les composicions electròniques de James Holden.

Sònia Gómez és, des de fa alguns anys, una performer referent del nostre panorama actual. Ha treballat amb companyies com General Elèctrica, la Fura dels Baus i La Carnicería Teatro i presenta els seus propis espectacles, com Mi madre y yo, Experiencias con un desconocido, etc. Lucy Suggate és una coreògrafa del Regne Unit amb un estil irreverent que ha guanyat el reconeixement nacional i internacional.

Col•laboració Lucy Suggate, Sònia Gómez
Proposta Sònia Gómez
Intèrpret Lucy Suggate
Música The Inheritors de James Holden
Disseny de llums Cube
Producció executiva Marta Oliveres
Coproducció TNT de Terrassa, Sònia Gómez – Lucy Suggate , MOM/Elvivero
Col•laboració Dance Hallerne, Graner fàbrica de creació, Salmon Festival
Lucy Suggate rep el suport d’Arts Council of England

Creat en el marc del programa Carte Blanche del projecte europeu modul-dance amb el suport del Programa Cultura de la UE

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2013-2014

25 d'octubre

19 h

EL GRANER

6€

Durada: 75'

Més informació

Web Graner

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x