Del 28 al 31 d'octubre

SÒNIA GÓMEZ The black body, the blue mind and the fluorescente guts

Compra la teva entrada

Compartir

Sònia Gómez ha convidat a cinc intèrprets excepcionals i amb un gran bagatge creatiu i escènic a respondre a la pregunta: què pensa l’intèrpret quan està actuant en escena? La proposta per a Magí Serra, Núria Guiu, Elisa Keisanen, Guillem Mont de Palol i Pere Jou és escenificar “la representació dins de la representació”, en què Sònia Gómez busca com coreografia una trobada entre ballarins i performers. I ho farà amb un recurs híbrid de moviment que ha anomenat zoom.

La ballarina, performer i coreògrafa Sònia Gómez va estudiar a l’Institut del Teatre i l’escola P.A.R.T.S de Brussel·les. Des de l’any 2004 treballa en projectes que tenen com a eixos temàtics la construcció identitària, però també el descobriment de certes impostures socials a través de l’art i de les impostures de l’art a través del cos i la performance. Les seves peces, Mi madre y yo, Experiencias con un desconocido, etc, són muntatges multidisciplinaris que recorren un ampli ventall de llenguatges, estètiques i referències.

Direcció Sònia Gómez / Amb la col·laboració Núria Guiu, Magí Serra, Elisa Keisanen, Guillem Mont de Palol, Pere Jou / Assessor artístic Txalo Toloza / Espai sonor Carles Parra / Espai escènic Gómez & Broessel / Disseny 3D Renderfields / Disseny il·luminació Anna Rovira / Assistència plàstica Jorge Dutor / Fotografia Tristán Pérez-Martín / Producció executiva elclimamola
Coproducció Mercat de les Flors / Residència Graner fàbrica de creació, WP Zimmer / Amb el suport Institut Ramon Llull

Coproducció Mercat de les Flors

Sessió d’introducció a l’espectacle ‘UNA HORA ABANS’: ds 30 d’octubre

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2021-2022

Del 28 al 31 d'octubre

20 h (dg 18 h)

Sala MAC

16 €

Durada: 90 minuts

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x