23 i 24 de gener

MARIA CAMPOS Tarannà

Compra entrades

Compartir

Espectacle familiar recomanat a partir de 8 anys (dins del cicle DAN DAN DANSA)

Tarannà és un treball entorn al concepte de la “transformació” a través de l’objecte, l’espai i el cos. La tela de jute de color groguenc recorda la seda de les crisàlides on es du a terme una de les parts més dramàtiques de la metamorfosi. Parlem de la transformació com a procés, dràstic i subtil, que porta d’un estat a un altre, i és en aquest procés on succeeix la reorganització i la deformació que culmina amb la formació de l’imago. Un joc i una successió d’imatges on es convida a seguir el fil de la màgia i a deixar anar la imaginació.

Maria Campos és creadora i ballarina catalana. Ha estudiat a SEAD – Salzburg Experimental Academy of Dance a Àustria i a l’Escola de les Arts d’Amsterdam al Modern Theatre Dance Department a Holanda, on es gradua l’any 2003. Ha treballat amb diferents companyies i artistes independents i fa uns anys se centra en la pròpia creació juntament a l’artista libanès resident a Barcelona Guy Nader, amb qui col·labora des de 2006. Com a intèrpret ha treballat amb la companyia Meekers en coproducció amb Hans Hof Ensemble a Holanda, amb Protein Dance i Tom Dale al Regne Unit. Ha treballat amb la Cia. Sol Picó, Cia. Mudances/Àngels Margarit, Bebeto Cidra, John Jasperse, Susana Amarante Duarte i Roser López Espinosa, entre d’altres.

GN|MC Guy Nader | Maria Campos

Creació i interpretació Maria Campos
Espai sonor Miguel Marin, GN|MC
Assessorament i dramaturgia Guy Nader
Disseny llum Lidia Ayala
Vestuari Anna Ribera
Maquinista Yucef Zraiby
Foto Roger Llonch, Ricard Altés Molina

Producció Raqscene, GN|MC
Coproducció Mercat de les Flors

Creat a Graner fàbrica de creació, L’Estruch de l’Ajuntament de Sabadell, Institut del Teatre de Vic, Centre Cívic Can Felipa, tragantDansa

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2015-2016

23 i 24 de gener

18h (dg 12h)

Sala PB

Nens 8€ / Pares 10€

Durada: 40'

Més informació

Batir de alas‘, per Víctor Molina al blog
Batir de alas‘, per Víctor Molina al blog (versió per a nens i nenes)

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x