23 i 24 de febrer

GN | MC Guy Nader | Maria Campos Tarannà. Un solo de Maria Campos

Compra entrada

Compartir

Recomanat a partir de 8 anys

Tarannà és un treball entorn al concepte de la “transformació” a través de l’objecte, l’espai i el cos. La tela de jute de color groguenc recorda la seda de les crisàlides on es du a terme una de les parts més dramàtiques de la metamorfosi. Parlem de la transformació com a procés, dràstic i subtil, que porta d’un estat a un altre, i és en aquest procés on succeeix la reorganització i la deformació que culmina amb la formació de l’imago. Un joc i una successió d’imatges on es convida a seguir el fil de la màgia i a deixar anar la imaginació.

Maria Campos és creadora i ballarina catalana. Ha estudiat a SEAD – Salzburg Experimental Academy of Dance a Àustria i a l’Escola de les Arts d’Amsterdam al Modern Theatre Dance Department a Holanda, on es gradua l’any 2003. Ha treballat amb diferents companyies i artistes independents i fa uns anys se centra en la pròpia creació juntament a l’artista libanès resident a Barcelona Guy Nader, amb qui col·labora des de 2006. Com a intèrpret ha treballat amb la companyia Meekers en coproducció amb Hans Hof Ensemble a Holanda, amb Protein Dance al Regne Unit. Ha treballat amb la Cia. Sol Picó, Cia. Mudances/Àngels Margarit, entre d’altres.

GN | MC Guy Nader | Maria Campos han presentat el seu treball a nivell nacional i internacional i han estat convidats a crear per a en diverses companyies europees com  EnKnapGroup a Eslovènia i Tanzmainz a Alemanya. Amb Tanzmainz creen FALL SEVEN TIMES, espectacle amb el qual GN|MC rep el premi nacional de teatre a Alemanya DER FAUST 2017. GN|MC Guy Nader | Maria Campos són artistes residents al Mercat de les Flors, Barcelona.

Creació i interpretació Maria Campos / Espai sonor Miguel Marin, GN|MC / Assessorament i dramatúrgia Guy Nader / Disseny llum Lidia Ayala / Vestuari Anna Ribera / Maquinista Yucef Zraiby / Foto Alfred Mauve
Producció
 Raqscene, GN|MC / Coproducció Mercat de les Flors / Creat a Graner fàbrica de creació, L’Estruch de l’Ajuntament de Sabadell, Institut del Teatre de Vic, Centre Cívic Can Felipa, tragantDansa

#GuyNaderMariaCampos #Taranna

Coproducció Mercat de les Flors

Una Horeta Abans

Sota el nom de ‘UNA HORETA ABANS’, tots els dies de funció d’aquest espectacle els espectadors més inquiets podran gaudir de propostes visuals i de joc a l’entrada i sortida de l’espectacle per submergir-se en l’imaginari de la peça escènica.

Activitat gratuïta

Condueix: MAGDALENA GARZÓN, artista i pedagoga

Actualitat

Itinerari

Informació pràctica

Temporada: 2018-2019

23 i 24 de febrer

dissabte 18 h, diumenge 12 h

Sala PB

12 € (menors 14 anys 8 €). Consulteu abonament familiar

Més informació

Sessions escolars

web cia

 

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x