30 i 31 d'octubre

JURIJ KONJAR I MARTIN KILVADY SÂLMON< Still

Compra entrada

Compartir

Dins el festival SÂLMON< 2013

modul-dance Logo UE

Still és una proposta viva  fruit de la trobada de Jurij Konjar amb un artista en un entorn determinat. En aquesta ocasió, el ballarí eslovè ha treballat durant vàries setmanes al Graner amb Martin Kilvady en un procés de recerca sobre el moment present, la mobilitat i la immobilitat, a partir de la observació del que succeeix quan dos artistes s’uneixen per improvisar.

Es pregunta, entre moltes d’altres qüestions, com observem el canvi? Com l’habitem? Què és una partitura útil? Quines instruccions dicta l’espai entre els dos intèrprets? Quina inspiració ofereix una partitura a dos intèrprets que actuen plegats per primer cop? Pot ser un espai de trobada? Quin diàleg es pot observar en temps real?

Ambdós artistes oferiran també un laboratori el dia 2 de novembre adreçat a professionals de la dansa i a estudiants avançats basat en aquest procés conjunt de recerca.

Martin Kilvady, membre del col·lectiu d’Eslovàquia Les Slovaks va formar part de la companyia d’Anne Teresa de Keersmaeker Rosas i va col·laborar a la creació de moltes de les seves peces. També ha ballat amb Roberto Olivan i és membre de la companyia Zoo de Thomas Hauert, a més a més del ja mencionat col·lectiu Les Slovaks.

Jurij Konjar va estudiar a P.A.R.T.S, l’escola d’Anne Teresa de Keersmaeker. Ha treballat amb Les Ballets C de la B, Maja Delak o Janez Janša, entre d’altres. El 2007 va patir una lesió cranial que el va fer canviar el rumb de la seva obra, desenvolupant una pràctica d’improvisació personal. En els darrers anys també ha treballat en comunitats aïllades o amb problemes, on la creativitat és un element de màxima necessitat.

Investigació i interpretació Martin Kilvady, Jurij Konjar
Concepte Jurij Konjar
Partners modul dance del projecte Still Mercat de les Flors, Dance Gate Lefkosia Cyprus, Duncan Dance Research Centre Athens, CND Paris, Dansehallerne Copenhaguen, Kino Šiška, Art Stations Foundation Poznan, Mercat de les Flors, GRANER Fàbrica de creació
Col·laboradors del projecte Still Franck Beaubois, Raquel Minako, Maura Gahan, Greg Corbino, Catherine Jauniaux

Creat en el marc del projecte europeu modul-dance amb el suport del Programa Cultura de la UE

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2013-2014

30 i 31 d'octubre

21h

Sala OM (aforament limitat)

6€

Durada: 40'

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x