4 i 5 de novembre

NÚRIA GUIU Spiritual Boyfriends

Compra la teva entrada

Compartir

Dos anys després de Likes, Núria Guiu va crear el solo Spiritual Boyfriends per continuar amb la recerca en torn la relació cos i poder. L’espiritualitat, i concretament la pràctica del ioga, és el marc contextual que utilitza per qüestionar polítiques de poder i de control, i tracta l’amor, el desig i l’erotisme com a forma d’experiència espiritual lligada a la construcció de rols de poder a través del cos i la seva imatge. Guiu també qüestiona la digitalitat com a espai de desig, d’alliberament d’impulsos, i es pregunta quin paper hi juga en relació amb allò diví, amb la immaterialitat, l’amor, el poder, les polítiques neoliberals i les seves tècniques de control social i vigilància. La peça es va estrenar al festival Grec de 2020.

Graduada a l’Institut del Teatre en dansa clàssica, Núria Guiu va formar part d’IT Dansa i posteriorment va treballar com a ballarina amb companyies com Cullberg Balletten,  Gisèle Vienne, Carte Blanche Dance Company, Batsheva Dance Company (Kamuyot), Ingri  Fiksdal, Jasmin Vardimon, La Veronal o Kobalt Works, entre d’altres. És professora certificada de Ioga Iyengar i estudiant del Grau d’Antropologia i Evolució humana de la UOC. Ha treballat com a assistent artística de Gisele de Vienne i també com a intèrpret d’algunes de les seves creacions. Des del 2012 indaga com a coreògrafa en la relació cos i digitalitat.

Direcció i performer Núria Guiu / Assessorament artístic Esther Freixa, Sónia Gómez / Acompanyament dramatúrgic Lluc Ubach / Disseny escenografia Lola Belles /Assessorament vestuari Lola Belles / Disseny llum Joana Serra / Assistència tècnica Sergio Roca / Agraïments Clàudia Mirambell, Alicia Kopf, Telemanrec, Carles Decors, Claudia Brufau, Søren Evinson
Coproducció Festival Grec de Barcelona, La Briqueterie CDCN du Val-de-Marne / Residències Sala Hiroshima, La Caldera Les Corts, Graner fàbrica de creació, Cra’p, La Briqueterie CDCN

Núria Guiu és artista resident al Mercat 2021-2023

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2021-2022

4 i 5 de novembre

20.30 h

Sala MAC

16 €

Durada: 55 minuts

Més informació

web Núria Guiu

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x