14, 15 i 16 de gener

MARC VIVES Sessió 2 SECCIÓ IRREGULAR

Compartir

Una preocupació molt particular sobre la disposició dels cossos a l'espai

PER A LES 3 FUNCIONS D’AQUESTA SEGONA SESSIÓ NOMÉS HI HAURÀ VENDA ANTICIPADA JA QUE L’ESPECTACLE NO TÉ LLOC AL MERCAT

En el projecte europeu Sharing research, producing knowledge es convida un artista a co-comissariar una sessió de la Secció Irregular en relació a un tema que estigui investigant. Un cop es posa en comú la investigació amb el públic, l’artista retorna la temporada següent per mostrar la peça que ha desenvolupat amb la informació recollida.

Aquesta primera sessió de Sharing research, producing knowledge està co-comissariada per l’equip de la Secció Irregular i Marc Vives. En el marc d’una investigació entorn a llocs per a la trobada i la festivitat, Marc Vives assenyala per a aquesta sessió diversos períodes històrics concrets: la popularització de la frenologia i el magnetisme animal al voltant de l’any 1840 a Barcelona; l’aparició en el terreny musical d’allò que alguns etiquetaren com a rock progressiu a finals dels anys 60 i una recerca al voltant de les edicions produïdes per grups autogestionats d’ètica feminista-cuir entorn de la relació música-dibuix a partir dels anys 90.

Malgrat aquests fenòmens no estan relacionats de manera històrica, tots tenen en comú la formació de comunitats i una preocupació molt particular per la disposició dels cossos a l’espai.

Aquesta 2a sessió de Secció Irregular surt del Mercat de les Flors i es durà a terme a la Finca Sansalvador, obra de l’arquitecte modernista Josep Maria Jujol, encarregada pel doctor Salvador Sansalvador el 1910, per comercialitzar l’aigua amb suposades propietats curatives que brollava al terreny.

Cada dia es farà una visita guiada a la Finca Sansalvador a càrrec del Taller d’Història de Gràcia, seguida d’una conferència diferent cada día, a càrrec de Gelen Jeleton , Àlex Gómez-Font i Annette Mülberger. Més informació de les conferències AQUÍ

Marc Vives és un artista visual nascut a Barcelona el 1978. Avui dia està preparant un projecte juntament amb l’equip comissarial RIVET i l’artista Anna Craycroft. Anteriorment havia treballat una dècada en el duet Bestué/Vives. Avesat en la producció i pràctica artística, ha impulsat projectes com YProductions, Hamaca i Por La Vena. Actualment dirigeix els projectes Radiobucket, GRAF i ha format part del grup Objectes d’Estudi a la Fundació Antoni Tàpies. Aquest interès en particular el va dur a acompanyar el treball d’altres artistes i programar un cicle conjunt d’exposicions i performances a la Galeria SIS i NauEstruch de Sabadell durant l’any passat.

En col·laboració Taller d’Història de Gràcia

Com arribar? Metro L5 (línia blava) parada El Coll-La Teixonera, sortida: Passeig Mare de Déu del Coll

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2014-2015

14, 15 i 16 de gener

19h

Finca Sansalvador (Passeig de la Mare de Deu del Coll, 79. Barcelona)

12€ - Aforament: 40 persones

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x