5 de desembre

SRA. POLAROISKA SÂLMON<. Lur away

Compra entrades

Compartir

La supervivència és un art multidisciplinari amb múltiples facetes, doncs requereix coneixements de tècniques de variades disciplines. Aquestes tècniques ens permetran desenvolupar-nos en la vida, a reconèixer i aprofitar els seus recursos, així com a evitar els seus perills. Però no ens enganyem, ningú està totalment preparat per enfrontar-se al violent xoc mental i emocional que suposa trobar-se sol i abandonat. Les tècniques de supervivència ens ajudaran a vèncer el medi, però el pitjor enemic està dins nostre i per vèncer-lo cal conèixer com funciona. Si no estem preparats per enfrontar-nos amb lo pitjor tindrem poques possibilitats de sobreviure.

L’obra audiovisual de Sra Polaroiska en Sillón de Taller gira en torn l’art d’acció, la creació escènica i coreogràfica. El seu treball es basa en la cerca d’altres espais i llenguatges on el cos i la seva relació amb l’espai en el qual es troba és sempre el principal protagonista. Elles fugen de les estructures convencionals de narració i dels conceptes tancats a l’espectador. Les seves obres, intencionadament ambigües, juguen amb els rols associats al cos, desestabilitzant la mirada del que observa, obligant-lo a posicionar-se en allò que està veient. L’espectador se submergeix per complet en el seu món, en l’espai que elles han creat. Un espai però obert, en el qual existeixen múltiples interpretacions, tantes com les mirades que han observat allò que succeeix a la pantalla.

Alaitz Arenzana y Maria Ibarretxe son las creadoras de “Sra Polaroiska en sillón de taller”. Ambdues formen part del col·lectiu Ruemaniak, centrat en la investigació de la dansa i les arts escèniques.

Creació i direcció Sra Polaroiska / Intèrprets Alaitz Arenzana, Maria Ibarretxe, Natxo Montero, Myriam Petralanda / Disseny il·luminació Gabo Punzo / Producció i management MOM El Vivero
Producció Sra Polaroiska / Subvencionat per Departamento de Cultura del Gobierno Vasco / Coproducció Azkuna Zentroa – Alhóndiga Bilbao / Residència Graner fàbrica de creació, Muelle 3 y Azala Espacio de Creación / Agraïments Bilbao Eszena, Elssie Ansareo, Beatriz Barriola, Garikoitz Fraga, Tasun Ginés, Elvira, David Marquez i Martín de La Leona, Itziar Markiegi, Magmadam

Creació en xarxa
Creació en xarxa

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2015-2016

5 de desembre

A les 18h i a les 20h (espectacle amb aforament reduït)

Sala PB - Mercat de les Flors

10€

Durada: 60 minuts

Més informació

més info

 

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x