Diumenge 27 de novembre

SOCIETAT DOCTOR ALONSO SÂLMON<: Anarchy

compra entrada

Compartir

Anarchy és un experiment entre el kaos i l’ordre.

Evidentment l’experiència no és innòcua i és molt complexa, es podria resumir en “si vols silenci has de treballar-t’ho”, o “fes el que vulguis”. Aquesta presa de poder no és gens senzilla.
Un des que neix està lligat a les seves circumstàncies i depèn dels altres per ja des de la infància aconseguir coses tan vitals com l’aliment o la calor.
Nosaltres (SDA) depenem del públic i també dels teatres i també dels governs per fer funcionar les nostres obres. Això, que és una interdependència social, no converteix ni al públic ni als teatres ni als governs en els nostres amos. El problema del govern és que està fet per manar, per administrar i per regir les nostres accions. 
L’art és el mitjà homogeni on poder experimentar o reproduir certs estats, certes suposicions. En definitiva on poder cagar-la.

Ens agradaria portar aquesta peça a l’esperit del live-art, on l’experimentació és el fet essencial, no com un acte estètic sinó com un fet constitutiu de l’obra, de l’acte d’anar al teatre. El públic té la paraula, té el soroll i té el silenci. Cada acció és responsable.

Presentació personal
Anarchy la fem la Sofia Asencio i en Tomàs Aragay juntament amb la Semolina Tomic I Gabriel Paré?
La Societat Doctor Alonso som La Sofia Asencio i El Tomàs Aragay?
CUBE són Maria de la Cámara i Gabriel Paré?
Semolina Tomic és Semolina Tomic?
Semolina Tomic està a escena i Semolina Tomic dirigeix l’Antic Teatre?
Maria de la Cámara treballa amb Gabriel Paré?
Sofia Asencio viu a Pontós i Tomàs Aragay també viu a Pontós?
Gabriel Paré viu a Agullana?
Maria de la Cámara viu a Can Genís (Agullana)?
Pontós i Agullana estan a l’Empordà?
Semolina Tomic viu a Barcelona? Barcelona? Província de Barcelona?

Анархия сделать София Асенсио и Томас Aragay манную крупу Tomic вместе с Габриэлем и отца. Общество доктор Алонсо София Asencio Thomas And The Aragay, CUBE Мария Камара и Габриэль отец и манная Манная Томич Томич есть. Манная Томич сцена I Манная Томич направляет Старый театр. Мария Камара Габриэль работает с родителями. София Asencio жить в Понта и Томаш Aragay также живут в Понта. Габриэль Паре живет в Агульяна. Мария Камара жизнь может гениев (Агульяна). Понт И Агульяна являются Эмпорда. Манная Томич живут в Барселоне. Барселона, Барселона провинции.

Direcció Sofía Asencio / Dramatúrgia Tomàs Aragay / Creació i interpretació Semolina Tomic / Il·luminació i espai escènic CUBE / Espai sonor Marc Navarro / Producció Imma Bové / Distribució Tomàs Aragay
Coproducció
Festival TNT de Terrassa / Amb la col·laboració Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), Instituto Nacional de las Artes Escénicas y de la Música (INAEM) i la col·laboració de l’Ajuntament de Bàscara

Web del SALMON FESTIVAL

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2016-2017

Diumenge 27 de novembre

13 h i 19:30 h

Sala MAC

12 €

Durada: 60'

Més informació

Web del SALMON FESTIVAL

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x