Dijous 24 de novembre

ROBBIE SYNGE SÂLMON<: Douglas

compra entrada

Compartir

Un performer treballa amb un conjunt d’objectes senzills que es poden trobar a qualsevol espai teatral. Es descobreixen connexions a mesura que s’exploren els potencials físics dels materials amb el pes i la gravetat. A través de la connectivitat entre el cos i els elements de l’escenari es revelen tota mena d’ecologies, a vegades lleugeres i molt delicades i a vegades pesades i dramàtiques. Una alquímia de circumstàncies genera una situació en la qual ni el performer ni el públic poden estar segurs del resultat de les accions a mesura que es despleguen. La peça conté moltes sorpreses, sovint generades pels mateixos objectes.

Com a recerca i com a performance, aquesta peça busca un potencial ampliat per a la coreografia, implicant-hi materials inanimats que podrien agafar una part o tot el control de la situació, més que ser objectes morts manipulats per un ésser humà. Les identitats dels éssers humans i les dels objectes són posades a prova i es converteixen així en més fluïdes.

PRESENTACIÓ PERSONAL
I am a choreographer from the Highlands of Scotland. My work often involves working in outdoor or unconventional spaces on my own or with professional or untrained collaborators and performers, young and old. Often experimenting with objects or architectural features, I am interested in the physical potentials and materialities of the human body in isolation or in relation to surrounding environment or other bodies – mechanics, contact and touch. From these investigations, often very playful, I am open to meanings that might emerge. My recent work explores craft and design processes of materials such as glass and wood and finding new choreographic and technological applications. I hope to continue to discuss and compare my practice with others around the world.

Coreògraf i performer Robbie Synge / Il·luminació Brian Gorman / So David Maxwell / Assistència en la dramatúrgia Peggy Olislaegers. Douglas va ser seleccionada per la xarxa Aerowaves 2016

Aerowaves - dance across europe

Web del SALMON FESTIVAL

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2016-2017

Dijous 24 de novembre

20h

Sala PB

10€

Durada: 50'

Més informació

web de l’artista
Web del SALMON FESTIVAL

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x