29 i 30 de gener

EMMA VILLAVECCHIA Rítmia

Compra la teva entrada

Compartir

Rítmia  neix d’una fascinació compartida entre el músic i compositor Maurici Villavecchia i la ballarina i coreògrafa Emma Villavecchia al voltant del ritme i la percussió, i en aquesta peça exploren la poètica del ritme, amb polirritmes multisensorials en què el ritme sonor i el ritme visual es complementen, es contradiuen o es matisen entre ells. I tot parteix del nou sistema musical inventat pel Maurici Vilavecchia que facilita l’aprenentatge musical i que l’Emma va començar a aplicar en la investigació creativa i pedagògica derivada de Rítmia.

Emma Villavecchia ha creat videodansa i ha produït una sèrie de curts per al Festival Curt Ficcions (Barcelona). El 2016 va fundar Three Planes Collective, col·laborarant amb les coreògrafes Isabel López i Elena Demyanenko, presentant les seves creacions a Barcelona, Los Angeles, Nova York i Vermont. Actualment viu a Barcelona, on participa en projectes artístics i pedagògics en col·laboració amb La Visiva, Casa Virupa, Galeria Cadaqués i l’equip de Nuzic. Des de 2016 desenvolupa les seves pròpies creacions escèniques i audiovisuals.

Mauricio Villavecchia ha treballat com a músic de sessió i ha fundat grups propis com Casavella i Vox Populi. A Boston va formar part dels grups Danse Real i Amarcord, on també s’interpretaven les seves composicions, i va ser professor adjunt de Ran Blake. A Barcelona ha exercit de professor d’harmonia i composició al Conservatori de Badalona i al Taller de Músics. Actualment desenvolupa un mètode propi d’ensenyança musical basat en la utilització d’un llenguatge numèric propi (Nuzic). Ha acompanyat i exercit de productor a cantants com Marina Rossell i Ester Formosa. Ha treballat com a compositor i productor de cine, televisió, teatre i dansa (Cia. Metros de Ramón Oller, Cia. Gelabert Azzopardi, Emma Villavecchia).

Idea original Mauricio Villavecchia i Emma Villavecchia / Direcció artística Emma Villavecchia / Assistent direcció Maria Soberón / Coreografia Emma Villavecchia en col·laboració amb les ballarines / Composició musical Mauricio Villavecchia / Disseny llums  i espai escènic Joana Serra / Mirada externa Federica Porello / Ballarines Maria Soberón, Ursa Sekirnik, Emma Villavecchia /Músics Mario G. Cortizo i Alba Rodríguez Alfonso / Cap tècnic Sergio Roca / Fotografia i vídeo Mireia Lozano, Maria Soberon, Tristán Pérez-Martín / Artistes convidades als laboratoris d’investigació Mireia de Querol, Majo Villafaina, Claudia Solwatt, Óscar Lozano, Maria Mora, Urša Sekirnik, Marta Hervás, Laura Martínez, Magí Serra, Blanca Tolsà, Ona Fusté, Raquel Gualtero, Laura Alcalà, Emma Riba, Federica Porello, Xavi Moreno, Laila Tafur, Malen Iturri, Celien Mertens / Agraïments – Magí Serra, Majo Villafaina, Xavi Moreno, Max Villavecchia, Gerard Porqueres, Taiji Natural / Producció executiva Mauricio Villavecchia / Gestió i producció – Maria Soberón i Emma Villavecchia
Assessorament producció Rítmia forma part del booster d’elclimamola, amb el suport del Departament de Cultura, Generalitat de Catalunya / Residències P.A.R.T.S (Brussel·les), CC Parc Sandaru, CC Barceloneta, Casa Elizalde, CC Fort Pienc, Mercat de les Flors

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2021-2022

29 i 30 de gener

18 h

Sala PB

12 €

Més informació

web de l’artista

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x