Del 7 al 9 d’octubre

CECILIA COLACRAI R.A.V.E. (Revolutionary Agglomeration for Voluntary Extermination)

Compra la teva entrada

Compartir

Una dona sola a l’escenari intenta indagar, a través del gest, el nostre instint de preservació. A partir d’una intensa relació amb la vibració sonora, evoca la seva vessant més primitiva per desplegar diferents estats físics, amb els quals demostra una plasticitat extraordinària i una gran capacitat de resistir. Colacrai porta el seu cos al límit i el sotmet a una constant transformació amb la voluntat de parlar sobre la finitud i els esdevenirs de la nostra espècie.

La ballarina, coreògrafa i docent Cecilia Colacrai investiga diferents aspectes de la dansa des de l’any 1997. Membre del Col·lectiu Big Bouncers i del Group LaBolsa, també col·labora amb el coreògraf João Lima. El 2005 crea la seva primera peça en solitari, Sola?. Ha treballat amb artistes com Thomas Hauert, Joan Català, Jorge Albuerne, Emmanuel Grivet, Toni Mira – Nats Nus, Montse Colomé, Alexis Eupierre, Sebastià García Ferro, Gabriela Barberio i cia Gabriela Solini, entre d’altres. Forma part de l’equip docent de l’Institut del Teatre de Barcelona (CSD), de l’escola de teatre físic Moveo i del projecte SUDANSA.

Idea, creació i interpretació Cecilia Colacrai / Acompanyament artístic João Lima / Música Miquel Casaponsa, Miquel Vich Vila / Espai sonor Miquel Casaponsa / Assistència so Pablo (Mo) Ramírez / Disseny llums Iván Cascón / Espai escènic i vestuari Sergi Cerdán / Producció Rita Stivala – Anastática Cultural / Fotografia i vídeo Tristán Pérez Martín / Col·laboració María Muñoz (Mal Pelo) i María Magdalena Garzón
Coproducció Mercat de les Flors / Amb el suport Generalitat de Catalunya – Departament de CulturaL’Animal a l’Esquena, Paso a 2 – Certamen Coreográfico de Madrid, La Visiva, Azala Espacio, Musiberia, C.C. Barceloneta, La Caldera de Les Corts, L’ Estruch de Sabadell, Ateneu de Celrà / Agraïments Gabriela Solini, Carina Aguis, Xavi Moreno, Ursa Sekirnik, Colectivo Big Bouncers, Federica Porello

Coproducció Mercat de les Flors

Actualitat

Itinerari

Informació pràctica

Temporada: 2022-2023

Del 7 al 9 d’octubre

19 h

Sala PB

12 €

Durada: 50 minuts

Més informació

web de l’artista

 

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x