Del 8 al 10 d’abril

COMPAGNIE DANIEL FERNÄNDEZ Première communion de jeunes filles chlorotiques par un temps de neige

Compra la teva entrada

Compartir

Com a la pintura d’Alfons Allais del mateix títol, tres cossos desenvolupen una conspiració monocroma de gestos. Première communion de jeunes filles chlorotiques par un temps de neige escenifica la paradoxa d’un tema, fins i tot d’una narració complexa, que s’endinsa dins el misteri de la indiferència plàstica, de l’heterotopia de l’uniformitat com a nova forma irònica d’abstracció, i aprofundeix així en la problemàtica del no-res i de l’infinit, la idea de buit, la terrible innocència del color blanc.

La Compagnie Daniel Fernändez es compon d’un equip artístic multidisciplinari que crea conjuntament un llenguatge escènic singular per tal d’interrogar-se sobre la relació entre la dansa i el teatre, el pensament i l’acció, la memòria i l’oblit, el moviment i la veu. Cadascuna de les seves creacions treballa un procés diferent i singular. Daniel Fernández, que dirigeix la companyia, es va formar a l’Institut del Teatre i més tard a Nova York. El 2017 s’instal·la a Lió, des d’on comença la seva trajectòria professional.

Concepte i direcció Daniel Fernández / Coreografia Daniel Fernández en col·laboració amb els intèrprets / Intèrprets Morgane Michel, Leonardo Jin Sumita, Julia Rauch / Dramatúrgia Roberto Fratini Serafide / Text Marc Villanueva i Mir / Composició musical Pablo Carrascosa Llopis / Espai escènic i disseny il·luminació Macarena Palacios/ Disseny vestuari i confecció Núria Milà / Administració i producció Compagnie Daniel Fernändez; Sergio Chianca – Burokultur / Foto portada lustigstudio
Coproducció Mercat de les Flors, Centre Chorégraphique National Rillieux-la-pape, dirección Yuval PICK, Matières premières, Lió (2020/2021) / Amb la col·laboració Centre National de la Danse Lyon, per un any d’experimentació a la creació 2019; Le Pacifique, Centre de Développement Chorégraphique National Grenoble Auvergne Rhône Alpes, residència novembre 2020; RAMDAM UN CENTRE D’ART, Sainte-Foy-lès-Lyon, residència gener 2022; El Canal, Centre d’Arts Escèniques Salt, Girona, residència febrer 2022.

Coproducció Mercat de les Flors

Actualitat

Itinerari

Informació pràctica

Temporada: 2021-2022

Del 8 al 10 d’abril

19 h

Sala PB

16 €

Durada: 55 minuts

Més informació

web de la cia

ARTICLE BLOG – ‘Santo de la inquietud’, por Roberto Fratini

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x