Del 8 al 10 d’abril

COMPAGNIE DANIEL FERNÄNDEZ Première communion de jeunes filles chlorotiques par un temps de neige

Compra la teva entrada

Compartir

En aquest espectacle, tres intèrprets desenvolupen una cerca sobre el monocroma blanc. L’autor es demana com i per què els artistes plàstics redueixen la pintura a un color únic per renovar la seva pràctica. Fernández investiga el funcionament del color blanc a través de tres personatges que comparteixen un espai futurista i distòpic, a mig camí entre un internat de nenes i un laboratori, amb jocs infantils distorsionats.

La Compagnie Daniel Fernändez es compon d’un equip artístic multidisciplinari que crea conjuntament un llenguatge escènic singular per tal d’interrogar-se sobre la relació entre la dansa i el teatre, el pensament i l’acció, la memòria i l’oblit, el moviment i la veu. Cadascuna de les seves creacions treballa un procés diferent i singular. Daniel Fernández, que dirigeix la companyia, es va formar a l’Institut del Teatre i més tard a Nova York. El 2017 s’instal·la a Lió, des d’on comença la seva trajectòria professional.

Concepte i direcció Daniel Fernández / Coreografía Daniel Fernández en col·laboració amb els intèrprets / Intèrprets Morgane Michel, Leonardo Jin Sumita, Julia Rauch / Dramatúrgia Roberto Fratini Serafide / Text Marc Villanueva i Mir / Composició musical Pablo Carrascosa Llopis / Foto portada lustigstudio
Coproducció  Centre Chorégraphique National Rillieux-la-pape, dirección Yuval PICK, Matières premières, Lió (2020/2021) / En col·laboració amb Centre National de la Danse Lyon, per un any d’experimentació a la creació 2019 / Le Pacifique, Centre de Développement Chorégraphique National Grenoble Auvergne Rhône Alpes, residència (novembre 2020)

Sessió d’introducció a l’espectacle ‘UNA HORA ABANS’: ds 5 de febrer

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2021-2022

Del 8 al 10 d’abril

19 h

Sala PB

16 €

Durada: 55 minuts

Més informació

web de la cia

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x