26 i 27 de novembre

elPetit: PORTMANTEAU Piste, piste, piste (Punt, punt, punt)

Compra la teva entrada

Compartir

Edat recomanada de 2 a 5 anys

“Un dia un nen va plantar tres punts. I es van convertir en línies…”

Espectacle que combina el circ contemporani, la dansa i les arts visuals en un viatge fascinant pel món de les formes i la creativitat. En aquest viatge un escenari blanc es transforma en un univers imaginatiu a través de l’ús d’antics retroprojectors. L’obra està basada en el llibre infantil Três pontinhos, de l’autor/il·lustrador Mario Vale.

Donant continuïtat a la investigació iniciada amb la seva actuació anterior, Luis i Mira de Portmanteau exploren l’ús de recursos visuals, fets a mà i executats en directe amb retroprojectors antics per construir un món visual dinàmic i poètic. La proposta es construeix amb sensibilitat al voltant del viatge de dos personatges que descobreixen tres petits punts… Mitjançant el moviment, la il·lusió i el circ, els intèrprets juguen amb la transformació de punts en línies, utilitzant els retroprojectors per crear diferents situacions i universos, deixant espai per a la imaginació i les interpretacions pròpies dels nens i nenes.

Concepte i interpretació Luis Sartori do Vale i Mira Ravald / Disseny llums Jere Mönkkönen / Música i disseny so Petteri Rajanti
Producció WHS (Finlàndia) / Suport  TAIKE (FI), WHS Teatteri Union, Cirko (FI), Annantalo (FI), Subtopia (SE)

Sessió d’introducció a l’espectacle ‘UNA HORETA ABANS’: tots els dies de funció

 

Actualitat

Itinerari

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2022-2023

26 i 27 de novembre

12 h i 17 h

Sala PB

8 €

Durada: 42 minuts

Més informació

web de la companyia

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x