LA MACANA - 'Pink Unicorns'

22 i 23 d'octubre

LA MACANA Pink Unicorns

Compra la teva entrada

Compartir

Un home i el seu fill adolescent comparteixen escenari en una peça enèrgica, tendre i divertida, en què exploren les relacions i les diferents etapes de la vida sota la premissa de les grans diferències intergeneracionals, determinades principalment per la tecnologia i la nova manera dels joves de comunicar-se a través de les xarxes. La cerca dels punts en comú ens presenta un espectacle en el qual, a través del cos, s’estableix el diàleg entre pare i fill. Aquest nou treball de La Macana està dirigit pels coreògrafs Caterina Varela i Alexis Fernández en col·laboració amb el coreògraf franco-algerià radicat a Alemanya Samir Akika.

La companyia La Macana, resident a Galícia, va ser formada l’any 2009 per la ballarina, coreògrafa i productora gallega Caterina Varela i pel ballarí i coreògraf d’origen cubà amb renom internacional Alexis Fernández. Les seves peces compten amb un potent material físic i una poètica acurada.

Creació Caterina Varela, Samir Akika i Alexis Fernández / Interpretació Alexis Fernández i Paulo Fernández / Escenografia Tilo Schreieck / Il·luminació Afonso Castro / Direcció producció Caterina Varela
Producció La Macana / Coproducció AGADIC – Agència Gallega d’Indústries Culturals, Theater im Pumpenhaus i Theater Bremen

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2020-2021

22 i 23 d'octubre

20 h

Sala MAC

16 €

Durada: 70 minuts

Més informació

Consulta el PROGRAMA DE MÀ
‘De palos y astillas’, per Roberto Fratini al blog
‘De tal palo, tal ritmo’ (crítica de Jordi Sora)

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x