FIRA DEL CIRC TRAPEZI OXÍMORON (20 d’abril)

Compra entrada

Compartir

AVÍS: el programa d’Oximoron del dia 20 ha sofert uns canvis per motius aliens a l’organització. Enlloc de la Cie. Morosof actuarà el Duo Laos.

Lo quieto del movimiento, de JUANA BELTRAN

Oximoron - Juana Beltran

Durada: 6 minuts

Lo quieto del movimiento és un número d’investigació i estil propi del moviment utilitzant la técnica d’equilibris sobre les mans. Juga amb les múltiples possibilitats que dona el cos, utilitzant diferents plànols, alçades i velocitats per fusionar el moviment fluid amb figures fixes. En compañía de la música, la calma i el moviment enllacen aquesta peça.

Artista en escena Juana Beltran
Idea original Juana Beltran
Recolzament logístic Jeremías Faganel
Vestuari «Las Chinas» Eva Szwarcer

Juana from juana beltran on Vimeo.

Esquerdes, de Cia Hotel iocandi

Oximoron - Cia Hotel iocandi

Durada: 15 minuts

Esquerdes és una petita història que combina el trapezi fix, l’escala d’equilibris i la música en viu a través de tres cossos en moviment en un joc d’estira i arronsa entre el desig i la fugida.

Intèrprets Tomeu Amer, Joana Gomila, Griselda Juncà
Idea original Cia. Hotel iocandi
Ull extern Joan M. Albinyana

Cia. Hotel iocandi from suvata produccions on Vimeo.

 

Upside down, de DUO LAOS

Oximoron-DuoLaos_350x200

Durada: 6’15” minuts

Duo Laos, format pels acròbats argentins Pablo Raffo i Mercedes Martín García, han estat guardonats amb el Premi Especial del Públic dels Premis Zirkolika de Circ de Catalunya 2013. A Oximoron ens porten la peça Upside down, en la qual ens parlen d’encontres i desencontres en una realitat capgirada, dels contrastos quotidians entre el que és mal·leable i la intransigència, la vulnerabilitat i la potència.

Els dos artistes actuen junts des de 2004, compartint la passió per la disciplina acrobàtica “mà a mà” i combinant hàbilment la força, la flexibilitat i la precisió absoluta.

Intèrprets Mercedes Martín García, Pablo Raffo
Direcció Duo Laos
Ull extern Compañía Morosof
Disseny llums Variete Etcétera – Alemayia
Vestuari Marina Cindre
Música Daniel Licht, Gustavo Santaolalla

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2013-2014

22:30h

Sala MAC

6€

Durada: 45-60'

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x