Del 6 al 9 d’octubre

CREA DANCE COMPANY by MARIA ROVIRA Odissea

Compra la teva entrada

Compra la teva entrada pel matinal

Compartir

Odissea, nou treball de Maria Rovira per a 8 ballarins, és un viatge que reflexiona sobre la nostra societat i els seus esdeveniments recents, sobre les guerres “modernes” i les seves conseqüències migratòries. Inspirada en els relats d’Homer, la peça no defuig el dolor i la tragèdia, tot i ressaltant imatges poètiques i belles en una escenografia virtual plena de ritme. Odissea parla de sentiments com ara l’absència i la supervivència.

La coreògrafa Maria Rovira va fundar Trànsit Dansa, companyia amb més de 20 creacions, l’any 1985. Ha coreografiat també per a nombroses companyies internacionals, com el Ballet Hispánico de Nueva York, el Ballet Nacional de Cuba, el Ballet Nacional de l’Uruguai, el Ballet de l’Òpera de Dessau o l’American Danse Festival, entre molts d’altres. El 2017 va posar en marxa la Crea Dance Company amb l’estrena d’Els Ballets de Maria Rovira a Cuba pel Festival Grec de Barcelona. Després ha presentat Carmina Burana o el Rèquiem de Mozart, que rep el Premi Butaca com a millor espectacle de dansa, entre d’altres. És Premi Nacional de Dansa 1998.

Direcció i coreografia Maria Rovira / Música original Eduard Iniesta / Vídeo Carme Gomila / Il·luminació Sergio Gracia / Ballarins per definir
Coproducció Mercat de les Flors, Teatros del Canal

Coproducció Mercat de les Flors

 

Actualitat

Itinerari

Informació pràctica

Temporada: 2022-2023

Del 6 al 9 d’octubre

20.30 h ( dg 17 h). Sessió matinal ds 7 a les 12 h

Sala MAC

22 €. Sessió matinal 12 €

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x