• Facebook
 • Twitter
 • Instagram
 • Youtube

ROSER LÓPEZ ESPINOSA

Novembre

del 6 al 8 de març
ESPECTACLE PASSAT
 • Temporada

  2019-2020

 • Durada

  50'

 • Tarifa

  16 € (menors 14 anys 8 €)

 • DIVENDRES JOVE

  10€

 • Horari

  20 h (dg 18 h)

 • Espai

Recomanat a partir de 8 anys

NOVEMBRE és un terreny de joc on tres ballarins construeixen un paisatge en comú en el que s’enreden els cossos, els jocs físics i els mecanismes. Un entramat sense fi que ens parla del grup i de la col·laboració, de l’espai propi i de l’espai compartit, del plaer de jugar i de la imaginació. Una tardor singular feta d’enginy i de la suma de forces. NOVEMBRE és el joc d’estar junts.

El treball coreogràfic de Roser López Espinosa es basa en una forta fisicalitat, amb una gran passió per la precisió, la delicadesa, elements acrobàtics i el detall. La complicitat i el treball d’equip es donen la mà en un imaginari vital i ple de joc, de poètica refinada i un toc d’humor.

Formada a la MTD d’Amsterdam, ha treballat amb coreògrafs com Àngels Margarit, Cesc Gelabert, Pere Faura o Iago Pericot. El seu treball com a creadora li ha valgut el reconeixement amb diversos premis i és regularment present a escenaris internacionals amb peces com LowlandNovembre Hand to hand. A la temporada 2017-18 vam poder veure L’estol per a la Producció Nacional de Dansa i al 2019 va estrenar Trama. Coreògrafa invitada per companyies internacionals com Conny Jansen Danst (Holanda) i Skånes Dansteater (Suècia), també col·labora amb companyies de circ, com Circ Pànic i Cie XY (França). 

Concepte i coreografia Roser López Espinosa / Dansa Roberto Provenzano, Nora Baylach, Roser López Espinosa / Creat amb col·laboració Diego Sinniger de Salas, Sol Vázquez, Inés Massoni Música original Ilia Mayer / Contribució musical Mark Drillich / Disseny d’il·luminació Katinka Marac, Joana Serra, Sergio Roca / Cap tècnic Anna Boix Álvarez/ Vestuari Lluna Albert, Roser López Espinosa / Assessorament artístic Kristin de Groot / Producció Mireia Gràcia Bell-lloch

Coproducció Dansateliers (Rotterdam) / Amb el suport Graner – Centre de creació i La Pedrera – Fundació Catalunya Caixa / Creat en residència a Dansateliers (Rotterdam), Graner – Centre de creació, La Caldera i Area (Barcelona), L’Estruch (Sabadell), Ca Ses Monges (Mallorca) / Amb la col·laboració del Programa IBERESCENA, Departament de Cultura – Generalitat de Catalunya i INAEM – Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Artista resident del Mercat de les Flors

Conversa post-funció amb la mateixa creadora i la periodista i crítica de dansa Bàrbara Raubert: dv 6 de març