del 6 al 8 de març

ROSER LÓPEZ ESPINOSA Novembre

compra entrada

Compartir

Recomanat a partir de 6 anys

NOVEMBRE és un terreny de joc on tres ballarins construeixen un paisatge en comú on  s’enreden els cossos, els jocs físics i els mecanismes. Un entramat sense fi que ens parla del grup i de la col·laboració, de l’espai propi i de l’espai compartit, del plaer de jugar i de la imaginació. Una tardor singular feta d’enginy i de la suma de forces. NOVEMBRE és el joc d’estar junts.

El treball coreogràfic de Roser López Espinosa es basa en una forta fisicalitat, amb una gran passió per la precisió, la delicadesa, elements acrobàtics i el detall. La complicitat i el treball d’equip es donen la mà en un imaginari vital i ple de joc, de poètica refinada i un toc d’humor. Formada a la MTD d’Amsterdam, ha treballat amb coreògrafs com Àngels Margarit, Cesc Gelabert, Pere Faura o Iago Pericot. El seu treball com a creadora li ha valgut el reconeixement amb diversos premis i és regularment present a escenaris internacionals amb peces com Lowland, Novembre o Hand to hand. A la temporada 2017-18 vam poder veure L’estol per a la Producció Nacional de Dansa. Coreògrafa invitada per companyies internacionals com Conny Jansen Danst (Holanda) i Skånes Dansteater (Suècia), també col·labora amb cies de circ, com Circ Pànic.

Concepte i coreografia Roser López Espinosa / Creació i dansa Diego Sinniger de Salas, Roberto Provenzano, Sol Vázquez, Inés Massoni, Nora Baylach, Roser López Espinosa / Música original Ilia Mayer
Coproducció Dansateliers (Rotterdam, Països Baixos) / Amb el suport Graner fàbrica de creació, La Pedrera – Fundació Catalunya Caixa / Creat en residència a Dansateliers (Rotterdam), Graner fàbrica de creació, La Caldera Les Corts – Centre de creació de dansa i arts escèniques contemporànies, Area – Centre de dansa i creació (Barcelona), L’Estruch de Sabadell, Centre Cultural Ca Ses Monges (Mallorca) / Amb la col·laboració del Programa IBERESCENA, Departament de Cultura – Generalitat de Catalunya i INAEM – Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Artista resident del Mercat de les Flors

Conversa després de la funció: dv 6 de març

 

 

Actualitat

Itinerari

Informació pràctica

Temporada: 2019-2020

del 6 al 8 de març

20 h (dg 18 h)

Sala OM

16 € (menors 14 anys 8 €)

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x