• Facebook
 • Twitter
 • Instagram
 • Youtube

NATS NUS

Mons (quan tanco els ulls)

6, 7, 13, 14, 20 i 21 d'abril
ESPECTACLE PASSAT
 • Temporada

  2012-2013

 • Tarifa

  Preu 8 €. Tarifa E

 • Horari

  dissabtes 18 h, diumenges 12 h.

 • Espai

L’ESPECTACLE

Inspirat en el treball de l’escriptor i il·lustrador Jimmy Liao, el nou espectacle de Nats Nus, dirigit a tots els públics, ens transporta al nostre interior, ens apropa a aquests móns íntims i imaginats on anem quan les coses no van bé. Uns mons plens de color, de formes màgiques i insòlites on tot és possible.

Jimmy Liao, escriptor taiwanès, no explica contes sinó històries autèntiques, senzilles i directes. En aquesta peça es parla dels nens, nenes i adults que encara conserven l’infant dins seu i inventen móns per amagar-se quan la realitat és massa dura. Els personatges es mouran en móns estranys, plens de colors i fantasia, on trobaran muntanyes de roba animades, boscos d’arbres, escales al cel, personatges alats, gespa i flors, coreografies infinites amb cadires…

Mons ha estat creada a partir d’uns treballs – residències a les escoles d’educació primària dels barris de Gràcia i Marina

Edat recomanada a partir de 6 anys

LA COMPANYIA

La companyia de dansa contemporània Nats Nus va néixer el 1987 sota la direcció de Toni Mira. L’any 1998, i sota la direcció artística deClaudia Moreso, inicia la creació d’espectacles de dansa per a públic familiar i infantil amb la voluntat d’apropar la dansa als més menuts i de fer del llenguatge coreogràfic una via de comunicació, expressió i divertiment per a petits i grans. De 2005 a 2008, i gràcies al pla de residències del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i al Teatre Auditori de Sant Cugat, van començar un ambiciós programa educatiu i artístic per portar el món de la dansa contemporània a les escoles públiques. De 2009 a 2012 es fa a les escoles públiques de Sitges.

La companyia ha rebut guardons com el Premi Ciutat de Barcelona el 2009 o el Premi Nacional de Dansa de Catalunya el 2010. El Mercat van coproduir i presentar la peça Momentari la temporada 2008-09.

FITXA ARTÍSTICA

Idea original i direcció Claudia Moreso
Ballarins Gema Diaz, Emili Gutierrez, Joan Palau, Noemí Ventura
Dramatúrgia Beth Escudé
Música Mauricio Vilavecchia
Vídeo Esteban Crucci
Disseny i construcció espai escènic Miquel Ruiz
Tècnic de llums Rafel Roca
Vestuari As Meninas
Confecció vestuari As Meninas
Coordinació Rosa Pino
Producció Silvia Lorente

Coproducció Mercat de les Flors
Residència Graner

Logo LA RED - Danza a Escena

Companyia subvencionada per l’Ajuntament de Barcelona (ICUB), el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i el Ministeri de Cultura (INAEM). Companyia fundadora i membre de La Caldera. Membre de TTP Associació Teatre Tots Públics, Assitej Associación de Teatro para la Infancia y la Juventud, Te Veo Teatro para niños y jóvenes.

Video d’espectacle anterior