Del 27 al 30 de desembre

SILVIA GRIBAUDI Monjour

Compra la teva entrada

Compartir

Algunes escenes d’aquest espectacle es desenvolupen amb cossos nus o semi-nus

Monjour és un dispositiu performatiu que proposa una reflexió sobre el poder i el joc de manipulació entre el performer i el públic. Dos ballarins, un clown/actor i dos acròbates estableixen pràctiques coreogràfiques sobre la relació entre el cos i la comicitat, i entre el disseny i l’estètica, així com en les relacions entre el performer i el públic. A la peça, que compta amb els dibuixos pop de l’artista Francesca Ghermandi, els protagonistes segueixen les indicacions del director d’un circ modern. Una proposta que ens ofereix una diversió alhora intel·ligent i alliberadora.

La coreògrafa italiana Silvia Gribaudi posa al centre del llenguatge coreogràfic la comicitat i la relació entre el públic i l’artista. La seva trajectòria s’inicia el 2004, amb espectacles que s’han pogut veure en nombrosos festivals tant nacionals com internacionals que s’han desenvolupat partint de processos creatius centrats en el diàleg i la trobada poètica amb altres artistes, companyies i comunitats. Així mateix, és cofundadora, juntament amb la Chiara Frigo i la Giuliana Urciuoli, de l’associació cultural Zebra.

Amb Salvatore Cappello, Nicola Simone Cisternino, Silvia Gribaudi, Riccardo Guratti, Fabio Magnani e Timothée-Aïna Meiffren / Assessorament teatral Matteo Maffesanti / Dibuixos animats Francesca Ghermandi / Creació material artístic Silvia Gribaudi, Salvatore Cappello, Nicola Simone Cisternino, Riccardo Guratti, Fabio Magnani, Timothée-Aïna Meiffren
Producció Associazione Culturale Zebra / Coproducció Torinodanza Festival  – Teatro Stabile di Torino; Teatro Nazionale, Teatro Stabile del Veneto Carlo Goldoni; Les Halles de Schaerbeek (Brussel·les) / Amb el suport MIC. Projecte realitzat en l’àmbit de “Corpo Links Cluster”. Projecte realitzat a Torinodanza Festival / Teatro Stabile di Torino – Teatro Nazionale, Malraux scène nationale Chambéry et Savoie, Associazione  Dislivelli  e Université Savoie Mont Blanc, amb el suport  del Programma di Cooperazione PC INTERREG V A – Itàlia-França (ALCOTRA 2014-2020)

Gaudeix d’un 30% de descompte en la compra de la teva entrada adquirint el PACK Escena Híbrida aquí!

Fitxa completa

Disseny llums Leonardo Benetollo / Direcció tècnica Leonardo Benetollo / Música Nicola Ratti, Gioachino Rossini
Amb el suport Centro di Residenza Emilia-Romagna (L’arboreto Teatro Dimora | La Corte Ospitale), ARTEFICI.ResidenzeCreativeFvg/ArtistiAssociati, AMAT/Comune di Pesaro / Residenze Marche Spettacolo, ARMUNIA/Festival Inequilibrio, Lavanderia a Vapore / Centro di residenza per la danza, ATER Fondazione/Teatro Comunale Laura Betti di Casalecchio di Reno, IntercettAzioni – Centro di Residenza Artistica della Lombardia – progetto di Circuito CLAPS e Industria Scenica, Milano Musica, Teatro delle Moire, Zona K.

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x