5 i 6 de febrer

MANEL SALAS i NÚRIA ANDORRÀ Miratge

Compra la teva entrada

Compartir

Miratge és una peça en què el so, el moviment i la performance actuen dins d’un marc amb una lògica escènica i on es troben la música i la dansa. El so i el moviment flueixen en un mateix nivell de sensibilitat i jerarquia, una mateixa idea com a forma d’art.

Miratge: alguna cosa que és i que deixa de ser, present, però no, un espai on apareix i desapareix. Una visó entre els dos mons, el real i l’irreal, que deixa una impremta en l’emoció i en la imaginació.

A escena, hi apareixen una sèrie d’elements físics creats pel luthier Dani Guisado, unes estructures sonores que formen part de l’escenografia que permeten a tots dos intèrprets desxifrar la trama. En aquest cas es proposen moure els sons amb la intenció de treure’n la part més pura per fer una mescla de cada un dels components el més destil·lada possible per extreure’n l’essència. Es parteix de la senzillesa per anar a la complexitat.

La complicitat entre el ballarí i coreògraf Manuel Salas i la música i percussionista Núria Andorrà va facilitar la seva trobada artística, a la cerca de les seves pròpies curiositats i recerques artístiques, treballant junts des de 2015. Des de llavors han actuat a diferents teatres, al festival TanzinOlten Suïssa, a l’Antic Teatre Barcelona, al Konvent.0, a Gràcia Territori Sonor, a la Sala Automàtica, etc.

Idea, direcció, interpretació Núria Andorrà i Manel Salas Palau / Disseny so Roc Mateu / Disseny llums Roc Mateu i Vicenç Herrera / Escenografia i construcció instruments Dani Guisado / Producció executiva Xavier González, escenapart
Coproducció Mercat de les Flors

Coproducció Mercat de les Flors

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x