5 i 6 de febrer

MANEL SALAS i NÚRIA ANDORRÀ Miratge

Compra la teva entrada

Compartir

Miratge és un concert on la música es toca amb el cos i la coreografia es fa a través de sons. Aquest duet juga amb el món visual: les senyals que creen comparteixen la complexitat, la fragilitat i l’absurditat de la condició humana. El valor dels signes per transmetre informació sovint és més important que la paraula, i és en aquest context on l’espontaneïtat dels dos artistes serà crucial, ja que mitjançant signes es poden transmetre les nostres creences individuals.

La complicitat entre el ballarí i coreògraf Manuel Salas i la música i percussionista Núria Andorrà va facilitar la seva trobada artística, a la cerca de les seves pròpies curiositats i recerques artístiques, treballant junts des de 2015. Des de llavors han actuat a diferents teatres, al festival TanzinOlten Suïssa, a l’Antic Teatre Barcelona, al Konvent.0, a Gràcia Territori Sonor, a la Sala Automàtica, etc.

Idea, direcció, interpretació Núria Andorrà i Manel Salas Palau / Disseny so Roc Mateu / Disseny llums Roc Mateu i Vicenç Herrera / Escenografia i construcció instruments Dani Guisado / Producció executiva Xavier González, escenapart
Coproducció Mercat de les Flors

Coproducció Mercat de les Flors

Imatges d’un espectacle anterior

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2021-2022

5 i 6 de febrer

18 h

Sala PB

12 €

Més informació

web Núria Andorrà

 

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x