LOS GALINDOS - Maiurta

De l'11 al 13 d'abril

LOS GALINDOS Maiurta

Compra entrada

Compartir

L’experiència personal i artística del pallasso, malabarista, trapezista i acròbata excèntric i l’herència familiar de forner de Marcel Escolano és la matèria escènica d’aquest espectacle. Una creació que es fomenta en els valors de compartir i de respecte, de relacions generacionals entre infants, adults i la vellesa, que en el trajecte circular de la vida torna al punt d’origen. Un homenatge a les ancestrals cultures nòmades i als oficis artesanals. Elogi al desig d’emocionar-se, aprendre i experimentar en llibertat, posant en valor les possibilitats del individu.

La companyia es crea a la tardor de 1991 al trobar-se artistes procedents del circ i el teatre de carrer. Pioners en la incorporació del Trapezi Volant en espectacles de circ de carrer, Los Galindos irrompem en 1992 en la escena nacional i a partir del 1995 es projecten per tot el món. La formació i reciclatge tècnic els ha portat a treballar i compartir experiències amb molts professionals amants de l’ofici, alhora que han pogut aprendre amb grans mestres com Rogelio Rivel, Joan Armengol, Jean Palacy i Geza Trager. De la mà de Michel Dallaire, Los Galindos esdevenen un referent europeu de circ de carrer, on la tècnica de circ està al servei del joc dramàtic.

Músic Marc Vila
Pallasso Marcel Escolano
Escriptura Marcel Escolano
Creació musical Marc Vila
Direcció Bet Garrell
Producció Los Galindos
Amb el suport Institut Català de les Empreses Culturals / Roca Umbert – Fàbrica de les Arts / Circ Crac

Fitxa completa

Concepció d’espai i escenografia Los Galindos
Tècnic muntatge i llum Nathan Wallace
Vestuari Perturbado de Ponzoña
Construccions tèxtils i pintura Txell Janot
Andròmines Helios
Pista Antigua i Barbuda, Sebas Kifer, Txell Janot
Il·luminació Los Galindos
Sonorització Marc Vila
Constructor iurta Raphaël Gacon Wenger
Fotografia Jordi Bover, Maya Takeuchi
Vídeo Jordi Teixidor
Disseny gràfic Jordi Santamaria
Comunicació i distribució Txell Bosch

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x