'Lowland' - Roser López Espinosa

Del 8 al 10 de març

ROSER LÓPEZ ESPINOSA Lowland – Fase 1

Compra entrada

Compartir

L’ESPECTACLE

Fascinats per les migracions dels ocells, volem aprendre a volar. Lowland ens retorna a l’animalitat del cos i del moviment, a l’aprenentatge, l’esforç, la tenacitat i la resistència, la bellesa, l’esperit de superació i l’esperit de llibertat. Partir o arrelar-nos? Lowland és el paisatge de cadascú i el viatge. Només es pot volar amb el cos i ens caldrà enginy i imaginació per aconseguir unes ales. Un imaginari del món de les aus i dels homes, ple de llum i vitalitat a Lowland, la terra baixa.

L’ARTISTA

Roser López Espinosa és graduada en Dansa Contemporània per MTD – Theaterschool / Escola Superior d’Arts d’Amsterdam (Holanda). Al 2005 rep la beca danceWEB de Viena i segueix entrenaments amb l’ex entrenador olímpic de gimnàstica Jaume Miró. Balla a Holanda amb la Magpie Music Dance Company de Katie Duck (aprenent), Marta Reig Torres i Pere Faura. A Barcelona col·labora especialment amb Àngels Margarit / Cia Mudances (Corol·la, Kolbebasar, Flexelf), i també amb Cesc Gelabert i Isaki Lacuesta, Iago Pericot (Mozartnu) o Las Malqueridas, entre d’altres. Des del 2006 ha creat peces pròpies (The lizard’s skin, Còncau II, Miniatura, Before we fall) que han rebut el reconeixement internacional amb premis a Masdanza, al Certamen de Burgos-NY i al Certamen de Madrid, i s’han vist a Europa, Egipte, Canadà i Japó. Al 2011 la revista de dansa Susy-Q la considera una de les coreògrafes joves més prometedores del panorama espanyol.

FITXA ARTÍSTICA

Concepte i direcció Roser López Espinosa
Creació i dansa Guy Nader, Roser López Espinosa
Música original Ilia Mayer
Disseny il·luminació Katinka Marac
Assistent moviment Maria Campos
Assessorament dramatúrgia Raquel Tomàs
Disseny de vestuari Lluna Albert
Zoòtrop Noemi Laviana
Acompanyament artístic Àngels Margarit
Equip tècnic Katinka Marac, Israel Quintero
Producció L’escènica – Elclimamola
Management Marine Budin / Elclimamola

Coproducció Mercat de les Flors
Creat en residència a l Graner fàbrica de creació, La Caldera – Centre de creació de dansa i arts escèniques contemporànies i Àngels Margarit / Cia Mudances (Barcelona), L’Estruch de Sabadell, KREA / Azala (Vitoria) i LSD Movement/Losdedae (Alcalá de Henares) com a premis del Certamen Coreográfico de Madrid/Paso a Dos (Madrid), Melkweg Theater (Amsterdam) i Dansateliers (Rotterdam, Holanda)
Amb la col·laboració Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

Actualitat

Itinerari

Informació pràctica

Temporada: 2012-2013

Del 8 al 10 de març

20:30 h (dg 19 h)

Sala PB

Preu 10 – 12 €. Tarifa D

Durada: 45'

Més informació

Web de l’artista

 

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x