Del 16 al 18 d'octubre

Gregory Maqoma / Roberto Olivan Lonely Together

Comprar entrades

Compartir

La dansa ha unit dos ballarins, un de català i un de sud-africà, en un projecte internacional, una conversa de sud a sud en què dos éssers amb arrels allunyades però amb moltes coses en comú comparteixen les seves visions del món mitjançant la dansa.

Roberto Olivan i Gregory Maqoma es van conèixer al Performing Arts Research and Training Studios (PARTS) de Brussel·les, estudiant amb un mite de la dansa contemporània, Anne Teresa de Keersmaeker. Cadascú va continuar després la seva carrera en direccions diverses, però ambdós han mantingut sempre un lligam amb la seva terra d’origen: Olivan creant el festival Deltebre Dansa, i Maqoma implicant-se en la comunitat de dansa de Johannesburg i fundant el South African Vuyani Dance Theater.

Ara les seves trajectòries es tornen a trobar, tancant un cercle. Els veureu sobre l’escenari establint un diàleg coreogràfic que té com a banda sonora la música del compositor belga Laurent Delforge, que embolcalla l’essència d’Olivan i Maqoma. A Lonely Together tots dos artistes aposten per seguir la pròpia intuïció, aquesta veu interior que ha estat present durant generacions i que, en moltes cultures, ha conduït els aspectes més transcendentals de la Humanitat mitjançant cerimònies i rituals de trànsit. Escoltar aquesta veu implica donar via lliure a les emocions, els pensaments i els judicis interns que tots portem a dins.

Creació, posada en escena i interpretació Gregory Maqoma, Roberto Olivan / Composició musical i interpretació en directe Laurent Delforge / Assessorament dramatúrgia Roberto Magro / Disseny llum Maria de la Cámara cube.bz / Disseny so Laurent Delforge / Vestuari Black Cofee / Disseny comunicació Albert Vidal / Producció executiva, difusió i contractació Carmina Escardó -Drom

Coproducció Mercat de les Flors, Grec 2014 Festival de Barcelona / Amb el suport Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya / Amb la col·laboració Dance Umbrella Johannesburg, Casa África, Institut Ramon Llull, Atrium Viladecans, Ajuntament de Matarò, Graner fàbrica de creació, Enclave Arts del Moviment, Vuyani Dance, Drom

I, després de la funció del 17 d’octubre, Conversa amb Roberto Oliván

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x