6 i 7 d’abril

JORGE DUTOR + GUILLEM MONT DE PALOL + CRIS BLANCO Lo mínimo

Compra entrada

Compartir

Recomanat a partir de 6 anys

Estàs en un lloc, no saps com és i no hi ha moltes pistes per a descobrir-lo:
tres teles, goma escuma i uns pals. Sona el timbre. Entra el taronja.
Vigila amb el gos. A meitat de la funció cau el principi de l’espectacle del sostre: mira això. Vaig a sortir. Sona el timbre. Fora sembla que plou.
Cantem la cançó?
Un joc de mentides, d’accions mínimes, de mini espectacles.

La trobada d’aquests tres creadors, Jorge Dutor, Cris Blanco i Guillem Mont de Palol, ha donat lloc a la realització d’una peça per a tots els públics q. Fer d’allò real una ficció i del que és fictici, una realitat, convertir-se en gairebé qualsevol cosa i creuar dimensions espai temporals.
Lo mínimo és un espai d’estranyeses travessat per l’humor, un lloc on sublimar el quotidià, el petit i el mínim.

Cris Blanco desenvolupa projectes escènics des de 2003 i treballa en performance, música, teatre i cinema; la barreja de gèneres escènics, els trucs a la vista, canviar el significat de signes i objectes, la ciència i la ficció tenen a veure amb el seu treball. Guillem Mont de Palol i Jorge Dutor col·laboren junts des de 2008 i han realitzat nombroses peces, una mostra de les quals hem vist al Mercat en la constel·lació que els hi hem dedicat. Treballen sobre els jocs amb el llenguatge, l’absurd i el quotidià.

Creació i interpretació Jorge Dutor, Guillem Mont de Palol, Cris Blanco / Disseny so Carlos Parra / Disseny llums Jorge Dutor, Marco Mattarucchi / Espai i objetes Jorge Dutor, Guillem Mont de Palol, Cris Blanco / Diorames Oriol Corral / Producció i management Elclimamola / Imatges teaser vídeo Luis Urcúlo
Coproducció Mercat de les Flors, Teatros del Canal de Madrid, le Phénix scène nationale Pôle européen de création à Valenciennes /coopération internationale, La Pedrera-Barcelona / Amb la col·laboració Escuela Municipal de teatro de Madrid i la Den Danske Scenekunstskole a Copenhague / Amb el suport Departament de Cultura- Generalitat de Catalunya / Agraïments Víctor Cuenca

Coproducció Mercat de les Flors

#MontDeDutor #CrisBlanco #LoMínimo

Una Horeta Abans

Sota el nom de ‘UNA HORETA ABANS’, tots els dies de funció d’aquest espectacle els espectadors més inquiets podran gaudir de propostes visuals i de joc a l’entrada i sortida de l’espectacle per submergir-se en l’imaginari de la peça escènica.

Activitat gratuïta

Condueix: MAGDALENA GARZÓN, artista i pedagoga

Actualitat

Itinerari

Informació pràctica

Temporada: 2018-2019

6 i 7 d’abril

Dissabte 18h (diumenge 12h)

Sala MAC

12€ (menors 14 anys, 8€). Consulteu abonament familiar

Durada: 55 minuts

Més informació

Sessions escolars
Sobre ‘Lo mínimo’, per Quim Pujol al blog del Mercat

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x