4 i 5 d'abril

JORGE DUTOR + GUILLEM MONT DE PALOL + CRIS BLANCO Lo mínimo (funcions escolars)

Inscripcions (a partir del 03/09)

Compartir

Estàs en un lloc, no saps com és i no hi ha moltes pistes per a descobrir-lo:
tres teles, goma escumeja i uns pals. Sona el timbre. Entra el taronja.
Cura amb el gos. A meitat de la funció cau el principi de l’espectacle del sostre: mira això. Sortiré. Sona el timbre. Fora sembla que plou.
Cantem la cançó?
Un joc de mentides, d’accions mínimes, de mini espectacles.

La trobada d’aquests tres creadors, Jorge Dutor, Cris Blanco i Guillem Mont de Palol, ha donat lloc a la realització d’una peça per a tots els públics. Fer d’allò real una ficció i del que és fictici, una realitat, convertir-se en gairebé qualsevol cosa i creuar dimensions espai temporals.

Cris Blanco desenvolupa projectes escènics des de 2003 i treballa en performance, música, teatre i cinema; la barreja de gèneres escènics, els trucs a la vista, canviar el significat de signes i objectes, la ciència i la ficció tenen a veure amb el seu treball. Guillem Mont de Palol i Jorge Dutor col·laboren junts des de 2008 i han realitzat nombroses peces, una mostra de les quals veurem al Mercat en la constel·lació que els hi dediquem.

Creació i interpretació Jorge Dutor, Guillem Mont de Palol, Cris Blanco / Disseny so Carlos Parra / Disseny llums Jorge Dutor, Marco Mattarucchi / Espai i objetes Jorge Dutor, Guillem Mont de Palol, Cris Blanco / Diorames Oriol Corral / Producció i management Elclimamola / Imatges teaser vídeo Luis Urcúlo
Coproducció Mercat de les Flors, Teatros del Canal de Madrid, le Phénix scène nationale Pôle européen de création à Valenciennes /coopération internationale, La Pedrera-Barcelona / Amb la col·laboració Escuela Municipal de teatro de Madrid i la Den Danske Scenekunstskole a Copenhague / Amb el suport Departament de Cultura- Generalitat de Catalunya

 

Coproducció Mercat de les Flors

#MontDeDutor #CrisBlanco #LoMínimo

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2018-2019

4 i 5 d'abril

10:30 h (+col·loqui amb la companyia)

Sala MAC

6€

Més informació

Talla única
Sobre ‘Lo mínimo’, per Quim Pujol al blog del Mercat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x