22 i 23 de gener

SÒNIA SÁNCHEZ i AGUSTÍ FERNÁNDEZ Líquen

Compra la teva entrada

Compartir

Dos artistes que fan de la improvisació la seva complicitat per crear una proposta viva, rica, plena de sonoritats i de bellesa; una bailaora que parteix del flamenc per incorporar altres formes d’entendre i interpretar la dansa. Un pianista reconegut per la seva profunditat musical. Honestedat, risc i intel·ligència esculpeixen els treballs de Sònia Sánchez amb la genialitat d’Agustí Fernández. Treballs íntims, elegants, catàrtics. Sònia Sánchez i Agustí Fernández tallen la respiració de l’espectador per la seva distingida bellesa i soterrada emoció (Oriol Puig Serradesanferm). Els dos artistes col·laboren des de fa anys i han creat junts diferents peces.

Sònia Sánchez va començar a investigar entre l’actitud del ritme flamenc i la velocitat orgànica del body weather l’any 2001. 3 anys més tard incorpora la música lliure a la seva recerca i des de llavors ha desenvolupat un estil molt personal, compartint escenari amb músics prestigiosos. Al Mercat la vam veure amb Le Çà l’any 2014.

Agustí Fernández és un dels exploradors més importants de la música d’avantguarda a l’Estat, amb un estil únic i un gran coneixement del piano clàssic del segle XX en la improvisació. Ha treballat i treballa amb grans personalitats del món de la improvisació musical i és membre de The London Jazz Composers Orchestra, Mats Gustafsson NU Ensemble, Evan Parker Electro-acoustic Ensemble, Barry Guy New Orchestra i The Blue Shroud Band. Fins a dia d’avui, ha participat en més de 200 CDs.

Creació i interpretació Sònia Sánchez, ball; Agustí Fernández, piano / Disseny so Ferran Conangla / Disseny llums Cube / Fotografia Joan Cortés

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x