2 i 3 de juny

LA MANUFACTURE Les Noces d’Stravinsky / Pièce d’ensemble

Compra la teva entrada

Compartir

La Manufacture de Lausanne és, des de l’any 2014, la primera escola a oferir estudis superiors de dansa contemporània a Suïssa. Sota la direcció artística del coreògraf Thomas Hauert, aquests estudis reforcen la creativitat, l’autonomia i la capacitat d’adaptació dels ballarins del segle XXI, i el seu projecte de final de grau enguany inclou una peça d’Alma Söderberg i una altra de Salva Sanchis. Totes dues peces són estrena absoluta i han estat creades especialment per a aquests alumnes.

El coreògraf català Salva Sanchis ha escollit Les Noces d’Ígor Stravinski per crear la peça encarregada per La Manufacture. Aquesta composició va ser feta expressament per ser ballada com a regal a Bronislava Nijinska. I la coreògrafa sueca Alma Söderberg se centra en un treball simultani entre la dansa i la música, en què els ballarins faran servir el seu cos per crear una partitura.

Coreògrafs Salva Sanchis, Alma Söderberg  / Intèrprets Jessica Allemann, Alina Arshi, Jamila Baioia, Meggie Blankschyn, Mel Damianaki, Giulia Fabbri, Timéa Lador, Emma Perez, Tristan Richon, Robinson Starck, Natasha Vuletic / Tècnic Ian Lecoultre, Justine Bouillet / Disseny d’il·luminació Nicolas Berseth / Assistent de coreografia Audrey Dionis
Producció La Manufacture – Haute école des arts de la scène, Lausana / Amb el suport Fundació Françoise Champoud, Domaine Musique et Arts de la scène – HES-SO

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2022-2023

2 i 3 de juny

20 h

Sala MAC

16 €

Durada: 100 minuts amb pausa

Més informació

web de La Manufacture

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x