28 i 29 de gener

CIE. NON NOVA L’après-midi d’un foehn

Comprar entrada

Compartir

Una meravella visual i poètica

L’après-midi d’un foehn és un joc d’imaginació desbordant en què la companyia Non Nova utilitza simples bosses de plàstics de tots colors per recrear un món oníric, desafiant la gravetat. La peça va sorgir d’un encàrrec que va fer el Museu Museu d’Història Natural de Nantes per a la Fira de la Ciència de 2008. Una increïble coreografia, guiada per Phia Mennard, dóna lloc a aquesta peça única on l’autora treballa la noció de l’ésser humà com a creador i com a destructor.

Phia Ménard va fundar la companyia l’any 1998 amb la intenció d’abordar els jocs malabars des d’un nou punt de vista, a través de l’estructura dramàtica i escènica de cada peça. «Non nova, sed nove» (No inventem res nou, només ho enfoquem d’una altra manera) és el principi fundador de la companyia. Els nombrosos projectes multidisciplinaris de Non Nova han aplegat artistes, tècnics i pensadors amb experiències i horitzons diversos. No es tracta de cap col·lectiu, sinó d’un equip professional amb Phia Ménard a càrrec de la direcció artística. Les seves creacions es veuen a països dels 5 continents.

Directora artística Phia Ménard / Assistent Jean-Luc Beaujault /  Interpretació JeanLouis Ouvrard / Composició banda sonora Ivan Roussel, a partir de La migdiada d’un fauna de Claude Debussy / Regidor Olivier Gicquiaud / Control so Olivier Gicquiaud / Titelles: disseny Phia Ménard ‐ manufactura Claire Rigaud / Administració, reserves Claire Massonnet / Assistents producció Clarisse Merot/ Relacions públiques Adrien Poulard

La Compagnie Non Nova està subvencionada pel Ministeri de Cultura i Comunicació – Direcció Regional d’Afers Culturals del País del Loira, el Consell Regional del País del Loira, el Consell General del Loira Atlàntic i l’Ajuntament de Nantes. La companyia també rep el subsidi de l’Institut Français i de la Fundació BNP Paribas. Té la seva seu a Nantes. L’any 2014, la Compagnie Non Nova / Phia Ménard va ser nomenada artista associada a l’Espace Malraux Scène Nationale de Chambéry et de la Savoie per a un període de quatre anys.

El nostre agraïment més sincer a Pierre OREFICE, als professors i alumnes de l’escola Gaston Serpette de Nantes (les classes de parvulari i del primer any de primària, 2008/2009), a Pierre WATELET i Mathilde CARTON, del Museu d’Història Natural de Nantes, i a Pascal LEROUX, del col·lectiu «La Valise» de Nantes.

Play of Wind (Espectacle de vent) – Recomanat per a infants a partir dels 5 anys

#cienonnova #PhiaMenard

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x