• Facebook
 • Twitter
 • Instagram
 • Youtube

STEVEN HERVOUET I PAULINE BIGOT / AMIEAMI

La Reverdie

6 i 7 d’abril
Popup - Més informació
ESPECTACLE PASSAT
 • Edat recomanada: a partir de 6 anys

   

  ‘UNA HORETA ABANS’ a totes les funcions

  Un espai d’acollida per a les famílies amb infants. Propostes, literatura i jocs sobre els processos de creació i els universos poètics de l’obra i creadors. Programa del Mercat de les Flors amb la col·laboració de Magdalena Garzón, artista i pedagoga de la dansa, i Oriol Corral, escenògraf.

   

  CONVERSA POST FUNCIÓ a totes les funcions

  Amb Steven Hervouet i Pauline Bigot (Creadors i interprets).

La Reverdie és una celebració de l’arribada de la primavera, una faula contemporània entre dos éssers d’identitats múltiples i inclusives, amb la pell blava o groga. Aquests dos personatges al·legòrics volen ressaltar les interdependències que hi ha entre els diferents organismes vius per mantenir l’equilibri de la vida. A través de la dansa, la seva experiència de l’alteritat connecta amb passatges del llibre infantil El petit Blau i el petit Groc, de Léo Lionni, que sostenen la metàfora de la mescla. La seva reunió farà sorgir una nova muda de color verd, una metamorfosi individual que voldria ser col·lectiva.

Després de treballar amb coreògrafs com Ambra Senatore, Joachim Maudet, Cécile Loyer, Olivier Dubois i Arthur Perole, els dos membres d’AmieAmi, Steven Hervouet i Pauline Bigot, van començar l’any 2020 a desenvolupar el seu propi treball coreogràfic, formant la companyia amb la qual han creat La Reverdie i Can I serve you? 

Coreografía i interpretació Pauline Bigot i Steven Hervouet / Disseny il·luminació Léa Maris / Disseny so Jonathan Lefèvre Reich / Mirada externa Christophe Bigot i Eva Assayas / Management Léa Maris alternant amb Michael Dez
Producció artística AmieAmi / Delegat producció Météores / Coproducció Le Gymnase CDCN Roubaix Hauts-de-France; Le Théâtre Francine Vasse – Les Laboratoires Vivants Nantes; Le Vieux Château Vicq sur Breuilh / Amb el suport La Ville de Nantes; CCNN; DRAC Pays de la Loire dans le cadre du plan de relance 2022 / Partners Point Éphémère Paris; Musée d’Arts de Nantes; Danse Dense / Agraïments al Max, Biel, Jesus i Inés.
Des de 2021, AmieAmi ha estat associada a En couveuse program del Théâtre Francine Vasse – Les Laboratoires Vivants