Del 27 al 29 de gener

INSTITUT VALENCIÀ DE CULTURA - ASUN NOALES La mort i la donzella

Compra la teva entrada
Compra la teva entrada per la sessió matinal

Compartir

Des d’una revisió contemporània de la composició romàntica La mort i la donzella, quartet de corda nº14 en Re menor de Franz Schubert que gira al voltant de la situació d’una noia a punt de morir, Asun Noales es planteja, a través de la dansa, el trànsit entre la vida i la mort i, sobre tot, la injustícia de la mort prematura. Una producció de l’Institut Valencià de Cultura que ha rebut nombrosos premis, com els Max 2021 com a millor espectacle de dansa i millor coreografia, entre d’altres.

La llarga trajectòria de la coreògrafa valenciana Asun Noales inclou nombroses creacions per les quals ha rebut diversos reconeixements. Instal·lada a Elx, va crear la seva pròpia companyia l’any 2007, OtraDanza, amb la qual ha girat a nombrosos països. Algunes de les seves coreografies formen part del repertori de companyies internacionals com Luna Negra Dance Theater (Chicago), Rigolo Nouvelle Circ (St. Gallen), Take Dance Company (NY), Passerelles (Brussel·les), Una Danza Joven (Costa Rica). A més, ha impartit classes de dansa a diverses universitats internacionals.

Coreografia i direcció Asun Noales / Intèrprets Alexander Espinoza, Rosanna Freda, Carmela García, Eila Valls, Mauricio Pérez, Salvador Rocher, Eduardo Zúñiga / Música Telemann Rec (a partir del quartet «La mort y la donzella» de Franz Schubert) / Assistent coreogràfic Gustavo Ramírez Sansano, Carmela García / Disseny il·luminació Juanjo Llorens / Disseny i realització escenografia Luis Crespo / Vestuari Victoriano Simón / Vídeo i Fotografia Laura Antón / Making of Suica Films / Assistència de direcció Amadeo Vañó / Producció executiva IVC Leonardo Santos / Direcció adjunta d’Arts Escèniques IVC Roberto Garcí
Producció Institut Valencià de Cultura

Conversa post-funció: divendres 27 de gener amb la coreògrafa Asun Noales. Condueix Beatriu Daniel (funció matinal) i Ester Vendrell (funció vespre)

Sessió d’introducció a l’espectacle ‘UNA HORA ABANS’ de la funció: dissabte 28 gener, a càrrec de Quim Noguero (periodista cultural)

[DIVENDRES 27: Funció a les 12 h amb preu reduït per a facilitar l’accés de tots els públics, en particular dels que requereixen una atenció especial]

Fitxa completa

Disseny il·luminació Juanjo Llorens / Disseny i realització escenografia Luis Crespo / Vestuari Victoriano Simón / Vídeo i Fotografia Laura Antón / Making of Suica Films / Assistència de direcció Amadeo Vañó / Producció executiva IVC Leonardo Santos / Direcció adjunta d’Arts Escèniques IVC Roberto García

Actualitat

Itinerari

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2022-2023

Del 27 al 29 de gener

dia 27 a les 12 h i a les 20 h, dia 28 a les 20 h i dia 29 a les 17 h

Sala MAC

22 €. Sessió matinal 12 €

Durada: 60 minuts

Més informació

web de la cia OtraDanza

‘Musicalitat i rigor en la bellesa’, per Quim Noguero al blog

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x