• Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

OLGA PERICET & DANIEL ABREU

La Materia

20 i 21 de gener
Popup - Més informació
ESPECTACLE PASSAT
  • Dissabte 20 de gener, sessió d’introducció a l’espectacle UNA HORA ABANS amb SALVADOR S. SÁNCHEZ, dramaturg i comunicador (Activitat coordinada per BdDansa_Explicadansa).

Aquesta peça és el segon capítol de la trilogia que Olga Pericet ha iniciat amb La Leona i que acabarà a La Invencible, treball en què continua investigant en l’evolució de les guitarres espanyoles i flamenques i que comptarà amb el ballarí i intèrpret canari Daniel Abreu, també Premi Nacional de Dansa.

Olga Pericet és una gran renovadora del flamenc que beu de la tradició alhora que es llença a nous propòsits amb espectacles en què el flamenc pot entrar en contrastos entre masculinitat i feminitat, fosc i lluminós, inquietant i bell. Premi Nacional de Danza 2018, al Mercat l’hem pogut veure en diferents ocasions, la darrera amb Un cuerpo infinito la temporada 2019-20.

Idea original Olga Pericet / Artista convidat Daniel Abreu / Direcció, creació, coreografia i ball Olga Pericet i Daniel Abreu / Música original i arranjaments José Manuel León i Juanfe Pérez / Músics José Manuel León (guitarra), Juanfe Pérez (baix) i Javier Rabadán (percussió) / Il·luminació Alfredo Díez / Espai sonor Ángel Olalla / Disseny de vestuari Olga Pericet / Regiduria Vanesa Camin / Direcció de producció Miquel Santin / Distribució Peineta Producciones
 Coproducció Mercat de les Flors, Olga Pericet, Teatros del Canal i Temporada Alta / Col·labora AAIICC (Junta de Andalucía), Ayuntamineto de Madrid, INAEM