28 i 29 de febrer

ROGER BERNAT La consagració de la primavera

compra entrada

compra entrada per la nova funció del 28-feb (21h)

Compartir

Recomanat a partir de 12 anys

Celebrem els 10 anys d’aquesta emblemàtica creació que s’ha vist arreu del món: la versió lliure que Roger Bernat fa de la coreografia de Pina Bausch, La consagració de la primavera, d’Igor Stravinsky. En aquesta peça els protagonistes són els espectadors que, a partir del joc, creen una coreografia compartida, un experiment individual i alhora comunitari.

Roger Bernat crea dispositius en els quals el públic dona forma a l’obra. Els seus projectes s’han representat a més de 30 països i ha rebut nombrosos reconeixements, com el Premi FAD Sebastià Gasch 2017. Bernat va ser fundador de la companyia General Elèctrica, (1998-2001), de l’Associació d’Artistes Escènics (2006-2008) i des de 2015 és patró del centre de producció i investigació en arts visuals Hangar. Els seus darrers espectacles han estat We need to talk (Temporada Alta, Girona, 2015), No se registran conversaciones de interès (MUCEM, Marsella, 2016-17) i The Place of the Thing (Documenta 14, Atenes-Kassel, 2017).

Música Igor Stravinsky / Creació escènica Roger Bernat a partir de la coreografia de Pina Bausch / Amb la col·laboració Txalo Toloza, María Villalonga, Ray Garduño, José-Manuel López Velarde, Tomás Alzogaray, Brenda Vargas, Diana Cardona, Annel Estrada, Viani Salinas / Disseny de llums Anna Rovira / Producció executiva Helena Febrés Fraylich

Coproducció Teatre Lliure, Elèctrica Produccions (Barcelona), Festival Instal·laccions – Ajuntament de Cambrils, Festival Transversales (Mèxic) amb el suport del programa del Fons de la Unió Europea a Mèxic

Dramatúrgies del Debat: ds 29 de febrer

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x